Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
no já žasnu .. pak že starýho mezka novejm kouskům nenaučíš .)

to jsem poslouchal po cestě od Romana jak jsem spolu jeli...ty jsi to neslyšel....divný...řvalo to dost :)

Vloženo (editace)
poslouchal si Jirko ty Rammstein a SOB???byl čas?

nebyl covece :)))) dneska v aute .. rammu sem jel asi 2 pisne .-) ale nebyl klid tak sem z toho moc nemel .)

Editováno: , autor: Evers
Vloženo
to jsem poslouchal po cestě od Romana jak jsem spolu jeli...ty jsi to neslyšel....divný...řvalo to dost :)

jááá slyšel akorat trpící 3 hrnek jak si to musel vytáčet aby si mi stačil lol

Vloženo
Možná ze jsem si stylem nazapadnu nomy s tatou poslouchame treba AC/DC hodne, Black Sabbath, Deep purple, KISS to asi moc tady ne vidte chlapi :(

Ty wle nejlepsííí klasika !! :rock: :rock: :rock: :rock: to jooooo :)

Vloženo
Možná ze jsem si stylem nazapadnu nomy s tatou poslouchame treba AC/DC hodne, Black Sabbath, Deep purple, KISS to asi moc tady ne vidte chlapi :(

tak není to úplně můj šálek kávy,ale hudba je to určo kvalitní :palec2: ...neboj my tě naučíme poslouchat takové lahůdky jako jsou SOAD,KoRn,¨SOB atd. ;)

Vloženo
tak není to úplně můj šálek kávy,ale hudba je to určo kvalitní :palec2: ...neboj my tě naučíme poslouchat takové lahůdky jako jsou SOAD,KoRn,¨SOB atd. ;)

:smich: bo ewu farnou , na tu je Ondra úchylnej ;)

Vloženo
Ty wle nejlepsííí klasika !! :rock: :rock: :rock: :rock: to jooooo :)

Preci jen mymu tatovi je 53, tak ona je to hudba jeho mladi prej a tak jsem to od mala poslouchal a tak nejak se mi to zalibilo ze ty AC/DC je proste pecka si pamatuju jak jsme byli v Edenu na koncerte Black Sbbath uplne v posledni vystoupeni s Ozzym to uz taky bude asi 10let , jinak stara rockova klasika to je tak nas žánr :palec2:

Vloženo

kiss... super....byl jsem na koncíku...a bomba....mám i DVDčko.... :palec2::palec2::palec2:

Vloženo

Tak jsem na to zvedavy co to bude za zbesilost :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...