Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
Ty si kecka vid ... si rikal ze nemas benzin tak sem ti busel jet na spotřebu :)

:smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

Preci jen mymu tatovi je 53, tak ona je to hudba jeho mladi prej a tak jsem to od mala poslouchal a tak nejak se mi to zalibilo ze ty AC/DC je proste pecka si pamatuju jak jsme byli v Edenu na koncerte Black Sbbath uplne v posledni vystoupeni s Ozzym to uz taky bude asi 10let , jinak stara rockova klasika to je tak nas žánr :palec2:

Teď sem nekde viděl že mají bejt uriah heep ... klasika jak prase .)

kiss... super....byl jsem na koncíku...a bomba....mám i DVDčko.... :palec2::palec2::palec2:

Tak to musi byt parada neslo by to nejak ... lol:palec2:

• Autor

myslíš jako vysmahnout?

Tooo neee ... tady jenom ORIGO zadnáá pálenka :)

myslíš jako vysmahnout?

No treba :) nevim jestli to tady neni zakazany takovy veci psat verejne vim ze na nekterych forech jo :)

• Autor
No treba :) nevim jestli to tady neni zakazany takovy veci psat verejne vim ze na nekterych forech jo :)

pošlu SZ ;)

pošlu SZ ;)

Diky moc :palec2:

no ty krááso v tomdle pocasi minimalne dvojdeni vejlet

no ty krááso v tomdle pocasi minimalne dvojdeni vejlet

No to jo, ted jsem se dival na webku z toho okoli, protoze kolega tam jezdi jeste za Zlin a tak neni to tam spatny spis az ty beskydy bili karpaty a javornik ale ty buchlovice v pohode jen asi prekonat D1 lol

Shanim kozenou rucku na F1 :palec2:

asi bych věděl ale jen RS perforovanou,ale zkusím se ti poptat ;)

Ondro : co s tim marou je ??? Je na vsechny nejakej milej ne ?? Že by kurzsebeovládání ? :smich:

• Autor

D1 nebrat....

Tooo neee ... tady jenom ORIGO zadnáá pálenka :)

jasně :palec2: ...tfuj piráti jedni :smich: :smich:

• Autor
Ondro : co s tim marou je ??? Je na vsechny nejakej milej ne ?? Že by kurzsebeovládání ? :smich:

ale Jirko, já byl takovej vždycky..... :smich:

• Autor
jasně :palec2: ...tfuj piráti jedni :smich::smich:

ty originále jeden.... :smich:

asi bych věděl ale jen RS perforovanou,ale zkusím se ti poptat ;)

Diky moc, ja mam kozenou radici paku z Edice 100 a ta perforovana rucka z RS by asi k tomu moc nesedla :( ale dekuju za kazdy odkaz radu nebo tip :)

No to jo, ted jsem se dival na webku z toho okoli, protoze kolega tam jezdi jeste za Zlin a tak neni to tam spatny spis az ty beskydy bili karpaty a javornik ale ty buchlovice v pohode jen asi prekonat D1 lol

To bude největší kámen úrazu .)

ty originále jeden.... :smich:

prej originále :smich:

• Autor

tak náš Ondra je jen jeden :)

To bude největší kámen úrazu .)

Včera vecer jak davali v udalostech ty on-line reportaze z danych mist tak ta D1 na tom 90km a dal vypadala opravdu krute :(

nebo drogy :smich: ...drogy jsou fajn...kuava kde mám tu stříkačku :smich: :smich: :smich: :smich:

• Autor
Včera vecer jak davali v udalostech ty on-line reportaze z danych mist tak ta D1 na tom 90km a dal vypadala opravdu krute :(

okolo jihlavy je to prdel....

nebo drogy :smich: ...drogy jsou fajn...kuava kde mám tu stříkačku :smich: :smich: :smich: :smich:

Ja delam ve farmaceuticke firme , vesely clovek musi byt jinak to stoji za prd :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.