Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

nazdár hoši, tak jak je takhle večer :)

jsou tu

post-25319-1255814385_thumb.jpg

post-25319-1255814407_thumb.jpg

Jo a k chatě pujdu 4 km pěšky :feve:

Upraveno od Riper

jsou tu

lišty jsou :palec2: jen menší dotaz, co je to u spolujezdce pod tou lištou za ovál?

Hoj Baris celkem to jde

jdu kouřit a zkusím vyfotit ty ofuky tak za chvilku

Čusec :)

nazdár hoši, tak jak je takhle večer :)

Od patecniho rana se nejak vsechno se*e :( jako v osobnim zivote

-_- tak si tu jedno dáme ne :)

To Baris tos mě dostal nevím asi výdechy od turba :smich::smich::smich:

jsou tu

listy paradni muzu se zeptat kde jsi je sehnal, protoze maji pekny i ty dozadu ty se jen tak nevidi, pripadne cena diky :)

Od patecniho rana se nejak vsechno se*e :( jako v osobnim zivote

tak to mě mrzí :feve:

Jo a k chatě pujdu 4 km pěšky :feve:

No to je ale drsny to je do nejake obce nebo je to nejaka osamocena chata nebo je to zpusobeno aktulanim pocasim :feve:

To Baris tos mě dostal nevím asi výdechy od turba :smich::smich::smich:

:smich: mě to tam hned zarazilo, protože jsem to tam nikdy neviděl :)

Upraveno od baris

tak to mě mrzí :feve:

No snad se to vsechno spravi :feve: ale nevim, dokud ze mam tu Fabču ta mi jedina dela radost a tak ji neco poridim, ted snad mi vyjdou RS pedaly i s RS operkou nohy, ale porad se mi to nejak vse honi hlavou a stve me to :(

No to je ale drsny to je do nejake obce nebo je to nejaka osamocena chata nebo je to zpusobeno aktulanim pocasim :feve:

je to do kopce jak krááááááááva.

lišty jsou fakt :palec2: škoda že na FI jsou vzadu jen černý plast :feve:

No snad se to vsechno spravi :feve: ale nevim, dokud ze mam tu Fabču ta mi jedina dela radost a tak ji neco poridim, ted snad mi vyjdou RS pedaly i s RS operkou nohy, ale porad se mi to nejak vse honi hlavou a stve me to :(

to věřím no. :( Tak fábka si určitě nějakej dáreček zaslouží a RS pedály jsou super :palec2:, ale s tou opěrkou nohy nevím, mě se moc nelíbí, ale nechci soudit naživo jsem jí ještě neviděl, tak až přijedeš a budeš jí tam mít třeba změním názor ;)

lišty jsou fakt :palec2: škoda že na FI jsou vzadu jen černý plast :feve:

JJ ja jsem prave videl cerny plast taky, tyhle jsou paradni jak jsou jako ty predni :palec2:

je to do kopce jak krááááááááva.

No tak hlavne at je to pocasi priznivejsi nez panuje ted a pak honem uz na zimaky vid

nevěš hlavu jsou na tom i hůř.

opěrku na nohu sem si vybastlil ze slzičkovýho plechu a dobrý.

No tak hlavne at je to pocasi priznivejsi nez panuje ted a pak honem uz na zimaky vid

jo snad za týden když MONTYK dovolí (a nebo jeho žena) :smich::smich::smich:

to věřím no. :( Tak fábka si určitě nějakej dáreček zaslouží a RS pedály jsou super :palec2:, ale s tou opěrkou nohy nevím, mě se moc nelíbí, ale nechci soudit naživo jsem jí ještě neviděl, tak až přijedeš a budeš jí tam mít třeba změním názor ;)

Bari jukni do bazaru > prodej > tuning díly a Maxxi tam rozprodava svoji fabku a je tam fotka jak to tam vypada ty pedaly s tou operkou :palec2: jj fabca to je takova moje jedina radost asi, ale co ji urcite ted poridim, tak v pondeli se dozvim cenu pruzin Eibach 30/30 nebo 35/35 ted envim ale ono je to asi jedno uz :)

Tak jsem tady ty lišty jsou od vorlajze za tuším 950,-??

hned hážu fotky¨

jo snad za týden když MONTYK dovolí (a nebo jeho žena) :smich::smich::smich:

Spis ta zena :smich:

Tak jsem tady ty lišty jsou od vorlajze za tuším 950,-??

hned hážu fotky¨

Hezka cena, na netu jsem nekde videl za 1400,- asi a byli vzadu taky jen plast, tohle je pecka cena a vzhled :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.