spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 nazdár kucí ? tak co víkend ? .) tak já se celej léčil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Hoši sem objevil v novinách : Roomster bude na elektrinu - Přibližně v březnu nebo dubnu příštího roku si budou moci první zájemci koupit škodu roomster na el. pohon. Přestavbu vozu z MB bude nabízet hulínská firma EVC, která se na podobné úravy specializuje. Co vy na to ? .) taky sem to četl...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 tak já se celej léčil copa ?? Vopička ?? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Sjížděl jsem tu muziku, čoveče Rammsteini jojo ... To se povedlo, ale to Scars mě nějak nechytlo. 2-3 pisně dobré ale celkově to na mě nějak nezapůsobilo. Takovej chaos ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 copa ?? Vopička ?? .) ee asi chřipka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 pánové loučím se jdu pomalu domů....tak si tu hezky hrajte a nezlobte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 pánové loučím se jdu pomalu domů....tak si tu hezky hrajte a nezlobte No to se nekdo ma ja jdu az za dve hodky pak letim do fitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Sjížděl jsem tu muziku, čoveče Rammsteini jojo ... To se povedlo, ale to Scars mě nějak nechytlo. 2-3 pisně dobré ale celkově to na mě nějak nezapůsobilo. Takovej chaos ) tak u mě je to u Rammstein 9/10 a u Scars 10/10 oboje fakt povedený,ale z těch Scars fakt uchcávám :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 dneska jsem nešel ani na oběd,nějak nemám chuť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 No jo .. vona uz je jedna ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 teď je zase sjíždím ty SOB a opravdu toto album alespoň pro mě nemá hluchý místo je to :prc: :prc: jak se ti líbí album Serj Tankian-Elect the Dead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 teď je zase sjíždím ty SOB a opravdu toto album alespoň pro mě nemá hluchý místo je to :prc: :prc: jak se ti líbí album Serj Tankian-Elect the Dead To se ke me vubec covece nedostalo ) neco mozna z radia... .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 dneska jsem nešel ani na oběd,nějak nemám chuť... Co jsi vyvadel o vikendu ze ani na obed nejdes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Co jsi vyvadel o vikendu ze ani na obed nejdes? hele asi se o mě pokouší chřipka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 To se ke me vubec covece nedostalo ) neco mozna z radia... .) tak to mi vůbec neříkej,ti budu muset asi doplnit hudební pecky zkusím ti to najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 hele asi se o mě pokouší chřipka Je pravda ze je ted toho strasne moc, ze hodne lidi kolem je nemocnych, to jsou ty teplotni skoky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 malá ochutnávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tož to tvrdá muzika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tož to tvrdá muzika tak úplně tak tvrdý to není,ale je to moc :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Ondro , jooo todle je zrovna profláknuté radio + televize , to znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Jirko vyšlo to ve dvou verzích doma mám tuto je to verze s druhým bonusovým CD +karta,vypadá moc dobře tato verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Ondro , jooo todle je zrovna profláknuté radio + televize , to znám no tak vidíš ,ale mám obavu že pokud ti nesedli SOB tak i toto ti nesedne. Od SOAD se ti líbí vše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 To je nejaky rockovy zpevnik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 no tak vidíš ,ale mám obavu že pokud ti nesedli SOB tak i toto ti nesedne.Od SOAD se ti líbí vše? Tak uplne vse ne ale vice mene dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 no tak já jim žeru vše i s navijákem takže pro mě jsou to jednoznačně nej kapela No uvidíš třeba ti Serj sedne ,pak napiš jakej z toho máš pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.