baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 No teda to mate sakra kosu to bys uz mel prezout i kdyz ja taky jese na letnich uvidíme, já doufám že bude ještě těch 12 stupňů co slibujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 do duchodek ne, do vycházkovejch pologotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 zdravíčko čau, koukám, že dnes všichni děláte, že pracujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 čau, koukám, že dnes všichni děláte, že pracujete ano to opravdu jen delame jako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 uvidíme, já doufám že bude ještě těch 12 stupňů co slibujou No to bude mozna tak jedno odpoledne a pak zase šlus ja uz se tim taky moc neutesuju teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tomáši mám doma ty samolepky chceš něco věnovat ( mám tam - střední + velkou na zadní okno ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 ano to opravdu jen delame jako mě to bylo hned jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tomáši mám doma ty samolepky chceš něco věnovat ( mám tam - střední + velkou na zadní okno ) Jee Jirko ty jsi zlaty moc dekuju, tak aspon an pivo te pozvu nebo neco, dame nejaky minisrazik zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 No to bude mozna tak jedno odpoledne a pak zase šlus ja uz se tim taky moc neutesuju teda no a na to právě čekáým, přece to nebudu dělat v týhle zimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 mě to bylo hned jasný a copak delas ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tomáši mám doma ty samolepky chceš něco věnovat ( mám tam - střední + velkou na zadní okno ) Samolepky? Prosím prosím já chci taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 no a na to právě čekáým, přece to nebudu dělat v týhle zimě Ale je to dobry co koukam ven tak hodne lidi jeste ma letni ale ten Spindl bych na nich fakt nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 a copak delas ty jako vždy sedím na nudný přednášce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Samolepky? Prosím prosím já chci taky Tak prijed na skodahome sraz v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 jako vždy sedím na nudný přednášce Takze taky delas jako ze delas a pri tom nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Ale je to dobry co koukam ven tak hodne lidi jeste ma letni ale ten Spindl bych na nich fakt nedal to jo, všichni co jsem se tak byvil čekaj na víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tak prijed na skodahome sraz v sobotu přijel bych moc rád, ale nemá tam kde přespat a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Takze taky delas jako ze delas a pri tom nic tak tak, přece se nebudu učit, to nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 to jo, všichni co jsem se tak byvil čekaj na víkend Ve VDF mate docela mlhu http://www.gavanet.org/kamery/elite/?ttt=1256024358 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tak tak, přece se nebudu učit, to nééé No to dá rozum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Ve VDF mate docela mlhu http://www.gavanet.org/kamery/elite/?ttt=1256024358 celkem jo, ale je vysoko, takže s tý webky to vypadá hůř než ve zkutečnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 No to dá rozum přesně, kor takový blbosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 nazdar prdi.. dneska si jedu pro NB tak jsem se přišel pochlubit .... HEČ tak gratulace jakej sis vybral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 zdravíčko nazdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Bagr : ja to poslu Tomasovi a pak se podelte jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.