Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jj bude ;)

jenom napis Fabia z FII nebo i s oznaceni motorizace z FII

jenom napis Fabia z FII nebo i s oznaceni motorizace z FII

kompletní, i s motorizací

kompletní, i s motorizací

A co tam das HTP :smich: trosku provokovat ostatni lol

A co tam das HTP :smich: trosku provokovat ostatni lol

:smich: :smich: to né, zachovám červenej 16V

:smich: :smich: to né, zachovám červenej 16V

tak to jo, ja jsem premyslel ze kdyz bych upravoval motor, tak pak dozadu HTP a cely cerny jako byli ty 40Kw lol ale tak zas to tam lepit kdyz je to po laku, to se mi nechce , lepsi bez oznaceni motorizace a vseho, proste clean style:)

já to chtěl taky sundat a nechat to prázdný, ale zalíbilo se mi to nový logo ;)

Upraveno od baris

Je pravda kdyz jsem videl na Matesove cerne fabce jak tam ma jen ten napis Fabia z FII, tak to vypadalo pekne :)

já ještě uvidím, vzal jsem to jako celek, tak buď tam dám jenom nápis a nebo celý

No kdyz uz mas jako celek tak bych to tam dal cely :)

No kdyz uz mas jako celek tak bych to tam dal cely :)

uvidím jak to bude vypadat :)

Tak pak hlavne nahod foto a kdy se na to chystas?Jinak uz jsi sehnal lakyru na ty narazniky?

Já počkám až mi to orecenzuješ .)) :smich:

tak mám objednáno :kol-143: :kol-143: :palec2: :palec2: :palec2:

tak to jo, ja jsem premyslel ze kdyz bych upravoval motor, tak pak dozadu HTP a cely cerny jako byli ty 40Kw lol ale tak zas to tam lepit kdyz je to po laku, to se mi nechce , lepsi bez oznaceni motorizace a vseho, proste clean style:)

Tome to face logo vypadá na FI :prc:

Tak pak hlavne nahod foto a kdy se na to chystas?Jinak uz jsi sehnal lakyru na ty narazniky?

Až to přijde a nebude pršet tak se na to vrhnu ;) Tak asi to dám k lakýrovi, kde jsem nechal dělat ten podběh, ale ještě jsem s ním nemluvil

Upraveno od baris

Tome to face logo vypadá na FI :prc:

Ja ted premyslim jen nad logem bez oznaceni motorizace jde to kazde zvlast nebo musim to vzit a vlastne kdyz bych to vzal tak by tam byli vsechny tri pismena cerveny u ty verze mojeho TDI a jeste jsem premyslel jestli tam nedat znak RS z kratky az tam bude ten vykon :)

Ondro na kolik by vysel jen napis fabia bez motorizace pokud to tak jde klidne pres SZ

Až to přijde a nebude pršet tak se na to vrhnu ;) Tak asi to dám k lakýrovi, kde jsem nechal dělat ten podběh, ale ještě jsem s ním nemluvil

má to smysl dělat to teď na zimu?

No je lepsi mit od toho ted pokoj, no jestli pak budes chtit tak to spolu prohodime za hodinku bychom meli oba narazniky :) max dve hodky ale uz to mam nacviceny :)

je uplne jedno kde to delas a kdy, kdyz jsou dobre prostory a lakyra :)

no to nevím, ale jaro je moc daleko :feve:

Kuci sem vam ani nerek .. ze sem fabcu procpal na foceni kalendare pro Mitsubishi :);)

Ja ted premyslim jen nad logem bez oznaceni motorizace jde to kazde zvlast nebo musim to vzit a vlastne kdyz bych to vzal tak by tam byli vsechny tri pismena cerveny u ty verze mojeho TDI a jeste jsem premyslel jestli tam nedat znak RS z kratky az tam bude ten vykon :)

Ondro na kolik by vysel jen napis fabia bez motorizace pokud to tak jde klidne pres SZ

cena bez označení je 120,- s označením 150,-

je uplne jedno kde to delas a kdy, kdyz jsou dobre prostory a lakyra :)

no šlo mě o to že v zimě je riziko úrazu mnohem větší u auta ;)

No je lepsi mit od toho ted pokoj, no jestli pak budes chtit tak to spolu prohodime za hodinku bychom meli oba narazniky :) max dve hodky ale uz to mam nacviceny :)

No nárazníky nechám na jaro určitě, teď na zimu by to nemělo cenu, šutry a sajrajt na silnici by mi je hned omlátil. Tak zadní nárazník jsem už sundaval sám, ten je v pohodě, předná snad bude taky, ale kdyžtak dám vědět ;)

už jsem to taky někomu na FI prodával,dal tam jen nápis face a k tomu face RS logo :palec2:

no šlo mě o to že v zimě je riziko úrazu mnohem větší u auta ;)

to jsme si asi nerozuměli :smich: já myslel to logo, nárazníky samo nechám na jaro ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.