Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 V cem kecam nebo kdo zas? Ja jsem se opravdu nenachytal , pravym talcitkem kliknes na odkaz a das vlastnosti a vidis kam te to smeruje musis byt trosku vychcany rekl bych ze je jednodussi najet na nej myškou a v levem dolním rohu prohlizece ukaze kam to odkazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak já už mám na rozdíl od Tebe mladíku nějaký zkušenosti Jak s cim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak s PC bych se nenechal zahambit ...snad jen ty hry :) :) ..a ženatej už taky jsem...takže ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak s PC bych se nenechal zahambit ...snad jen ty hry :) :) ..a ženatej už taky jsem...takže ...... Co třeba řízení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak já už mám na rozdíl od Tebe mladíku nějaký zkušenosti By ses divil jaky mam i ja zkusenosti ve svem veku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 (editace) jo to má víc on...závodník...to je pravda..nevím jak s najetejma km...ale v závodění je lepší Editováno: 4. Listopad 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ja jsem to pochopil jako zivotni zkusenosti nez ridicske Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 no on mě jen chtěl Jirka nachytat a mysl si že napíšu že i v tom jesem lepší...ale nevyšlo mu to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 By ses divil jaky mam i ja zkusenosti ve svem veku protože jsi začal píchat I. ligu moc brzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 jo to má víc on...závodník...to je pravda..nevím jak s najetejma km...ale v závodění je lepší njn Sumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 no on mě jen chtěl Jirka nachytat a mysl si že napíšu že i v tom jesem lepší...ale nevyšlo mu to :) no napsal sem to a myslel sem ze se chytnes zachraneho lana a napisses ze si nejlepsi .) Ale nee no .. uznal si chybu , ses nedokonalej matlak Ale charakter .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak s PC bych se nenechal zahambit ...snad jen ty hry :) :) ..a ženatej už taky jsem...takže ...... jj ty hry to je tvoje achylova pata...musíš se v tomto polepšit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 protože jsi začal píchat I. ligu moc brzy Tak to byla podpasovka ale tak ja vim moje blbost ale chybama se clovek uci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 to nebylo myšleno zle...vždyť to víš a víš že jsem rejpavej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tak to byla podpasovka ale tak ja vim moje blbost ale chybama se clovek uci POčky ale Mara myslel jako nadpasove pichani ne ?? ne to podpasove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 to nebylo myšleno zle...vždyť to víš a víš že jsem rejpavej :) ja vim proto jsem tam dal ty smajliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 POčky ale Mara myslel jako nadpasove pichani ne ?? ne to podpasove Tak ono jedno jestli nadpasove podpasove nebo zezadupasove hlavne ze neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 njn Sumi kez by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tak ono jedno jestli nadpasove podpasove nebo zezadupasove hlavne ze neco Zezadupasove dobře ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 ty vole sef ma dneska 33 , ja vcera 23 takze dneska se tu nemaka jenom chlasta .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 ty vole sef ma dneska 33 , ja vcera 23 takze dneska se tu nemaka jenom chlasta .)) No tak gratuluju Jirko, to bychom meli nejak oslavit co nejaky prazsky srazik, tak uz jsme stejne stari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Zezadupasove dobře ty jeste by mohlo byt pusopasove ale to pocitam do nadpasove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 neco by sme mohli spichnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ja jsem napsal do sekce srazy jestli neco nepodnikneme nejaky srazek a mohlo by byt i nejaky posezeni nekde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 ideální auto pro nadcházející zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.