Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

V cem kecam nebo kdo zas? Ja jsem se opravdu nenachytal , pravym talcitkem kliknes na odkaz a das vlastnosti a vidis kam te to smeruje :D musis byt trosku vychcany :D

rekl bych ze je jednodussi najet na nej myškou a v levem dolním rohu prohlizece ukaze kam to odkazuje :)

tak já už mám na rozdíl od Tebe mladíku nějaký zkušenosti :)

Jak s cim :)

• Autor

tak s PC bych se nenechal zahambit ...snad jen ty hry :) :) :) :) ..a ženatej už taky jsem...takže ......

tak s PC bych se nenechal zahambit ...snad jen ty hry :) :) :) :) ..a ženatej už taky jsem...takže ......

Co třeba řízení ... :)

tak já už mám na rozdíl od Tebe mladíku nějaký zkušenosti :)

By ses divil jaky mam i ja zkusenosti ve svem veku :(

• Autor

jo to má víc on...závodník...to je pravda..nevím jak s najetejma km...ale v závodění je lepší :)

Upraveno od Marek

Ja jsem to pochopil jako zivotni zkusenosti nez ridicske :)

• Autor

no on mě jen chtěl Jirka nachytat a mysl si že napíšu že i v tom jesem lepší...ale nevyšlo mu to :) :) :)

• Autor
By ses divil jaky mam i ja zkusenosti ve svem veku :(

protože jsi začal píchat I. ligu moc brzy lollollol;)

jo to má víc on...závodník...to je pravda..nevím jak s najetejma km...ale v závodění je lepší :)

njn Sumi :)

no on mě jen chtěl Jirka nachytat a mysl si že napíšu že i v tom jesem lepší...ale nevyšlo mu to :) :) :)

no napsal sem to a myslel sem ze se chytnes zachraneho lana a napisses ze si nejlepsi .) Ale nee no .. uznal si chybu , ses nedokonalej matlak :) Ale charakter .))

jj ty hry to je tvoje achylova pata...musíš se v tomto polepšit kol1

protože jsi začal píchat I. ligu moc brzy lollollol;)

Tak to byla podpasovka ale tak ja vim moje blbost lollol ale chybama se clovek uci :)

• Autor

to nebylo myšleno zle...vždyť to víš a víš že jsem rejpavej :) :)

Tak to byla podpasovka ale tak ja vim moje blbost lollol ale chybama se clovek uci :)

POčky ale Mara myslel jako nadpasove pichani ne ?? ne to podpasove :)

to nebylo myšleno zle...vždyť to víš a víš že jsem rejpavej :) :)

ja vim proto jsem tam dal ty smajliky :)

POčky ale Mara myslel jako nadpasove pichani ne ?? ne to podpasove :)

Tak ono jedno jestli nadpasove podpasove nebo zezadupasove lol hlavne ze neco lol

njn Sumi :)

kez by :)

Tak ono jedno jestli nadpasove podpasove nebo zezadupasove lol hlavne ze neco lol

Zezadupasove :smich: dobře ty :)

ty vole sef ma dneska 33 , ja vcera 23 takze dneska se tu nemaka jenom chlasta .))

ty vole sef ma dneska 33 , ja vcera 23 takze dneska se tu nemaka jenom chlasta .))

No tak gratuluju Jirko, to bychom meli nejak oslavit co nejaky prazsky srazik, tak uz jsme stejne stari ;)

Zezadupasove :smich: dobře ty :)

jeste by mohlo byt pusopasove ale to pocitam do nadpasove lol

neco by sme mohli spichnout

Ja jsem napsal do sekce srazy jestli neco nepodnikneme nejaky srazek a mohlo by byt i nejaky posezeni nekde :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.