Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to bude v poho, ta tvoje naleštěná zrzka, v noci v garáži, přes den v garáži :smich:

teď jo no, když jsem nemocnej ;)

;)lol

Upraveno od boubela

Dobre rano vsem v polovine tydne :)

ahoj Tome, jak je?

bre jitro

Libore dneska silene moc prace od rano se hrabu ve smlouvach,a le tak aspon ze to jde od ruky a co ty jak ti ji?

Bre jitro Jirko :)

Ahoj Jirko :)

No Tome, to ti nezávidím. U mě se to už zlepšuje, ale stále mluvím, jak když mám na nose kolíček :smich:

Tady klid .. tak delam to co mi jde nejlip .) nic

panové musim uznat že sem v tom hodně dobrej .)

A v cemapak Jirko? Jinak dorazis zitra do Hostiku na sraz?

Ahoj Jirko :)

No Tome, to ti nezávidím. U mě se to už zlepšuje, ale stále mluvím, jak když mám na nose kolíček :smich:

No tak uz to mam hotovy, snad se to bude sefovi libit jinak me ceka predelavani a to budu neprijemnej :D:aggressive:

A v cemapak Jirko? Jinak dorazis zitra do Hostiku na sraz?

Uvidim ... jesste sem nekoukal ... asi to nedopadne ...

V cempak - no preci v nicnedelani

No tak uz to mam hotovy, snad se to bude sefovi libit jinak me ceka predelavani a to budu neprijemnej :D:aggressive:

tak snad to máš dobře a nebudeš to muset předělávat, a když, tak vysvětli stručně :aggressive: šéfovi, ať si to předělá sám :smich:

Jinak teď se tu stavoval boubela, a vytáhl mě, chudáka nemocnýho :smich: ven, abych mu vyměnil chrom. čudlíky ve dveřích :smich:

Tak co delate borci?ja jsem prisle z obeda a na tu bidu tady se jim to dneska povedlo, no jinak sef jeste neprisel tak jsem v pohode :D

já teď zrovna na oběd jdu :)

A jak to dopadlo s tema kolickama ve dverich a odkud je boubela?

tak kolíčky byly nasazený během chvilky, jak jsem to dělal už podruhý, tak to šlo samo. Je z mikulášovic, takže 3km odemě ;)

No tak to je taky kousek :) Tak sef prisel a nic nerikal tak to vypada dobre :)

ahoj chlapci.. tak jsem zpátky z oslav ... omrzlej a pokousanej od ledních medvědů nejsem,takže se můžu vesele pomazlikovat s tim červenym pacholkem, co tu na mě týden čekal

Ahoj chlape, tak jak bylo a lyzovani taky problehlo?Tak hlavne ze jsi dorazil v pohode a cim jste tam jeli?

Ahoj chlape, tak jak bylo a lyzovani taky problehlo?Tak hlavne ze jsi dorazil v pohode a cim jste tam jeli?

na lyže je brzo ... jeli jsme tranzitem ... hodim foto jak jsme tam dřely

:smich:

I na alpy je jeste brzo?ono asi zalezi do jaky oblasti vid, no tak urcite nahod at se clovek trosku zasni a pak se probudi zpet do reality :)

I na alpy je jeste brzo?ono asi zalezi do jaky oblasti vid, no tak urcite nahod at se clovek trosku zasni a pak se probudi zpet do reality :)

Mno jak kde.. fotky jsou mix ze zimy,když jsem tam začal jezdit pomáhat tátovi stavět hospodu a letošek jak je to dokončený .. a pár záběrů z lyží na svahu :smich: :smich:

Ten tranzit je :prc: vydržel i dovču v 8 lidech do itálie ,což se divim :smich: :smich:

fotky

zdar bejci ;) zrovna sem dneska potkal 2x fabky s Ae svetlama u nas v Jablonci vypadalo to vcelkku pekne, tipoval bych na cleny fora :-) sv.modra a stribrna myslim :-D jak se jinak vede?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.