Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ne lži mi to mě zajímá :))) Jasně že pravdu ( je super vid :))

No tak teda ti to řeknu na rovinu.....je to mega mrdáááááááááááááááááá :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc::palec2:

ze začátku trošku problém vyznat se v mapách a nepříteli,ale po nějaké hodince už v poho.

Dnes budu mít večer už 60lvl ;) ....pařím jak o život

Kde jste,už je dávno po obědě :aggressive:

Ahoj Ondro tak jak jdou ksefty :) dneska se obed u nas povedl kureci maso v kruspe a brambor :)

Tome celý dopoledne vopruz,nešla elektrika takže nic moc

jinak já dnes měl pikantní maso s hranulama...docela dobrý to bylo

zdravim :)

ahoj všem :) Tak jsem se taky na vás přišel podívat

Tome celý dopoledne vopruz,nešla elektrika takže nic moc

To nezachranej ani UPSky vid :( no tak to je pekne naprd to nemuzes na net lidi nemuzou platit jen cash a stejne jim nedas ucet protoze nejede kasa vid, to je blbi :(

jinak já dnes měl pikantní maso s hranulama...docela dobrý to bylo

Hmmmmmmm tak to byla basta :)

dneska sem se pustil se znamym do instalace Jablotronu do fabinky docela fuska :feve:

Ahoj Libore kde jsi cely den byl?

Koukám, že jste si dnes všichni pěkně nacpali pupky :smich: Já měl klobásy s bramborovou kaší, celkem dobrý :palec2:

dneska sem se pustil se znamym do instalace Jablotronu do fabinky docela fuska :feve:

Jj to verim ze asi nic moc jak to neni origo vid :( Kamarad kdyz privezl moji Fabku, tak mela jen origo central na klic, tak se tam dodelala dalka s alarmem i prostorovym a pohoda, myslim ze za to to stoji :) a jak jste pokrocili nebo uz je hotovo?

Ahoj Libore kde jsi cely den byl?

Ahoj Tome, no ráno jsem si trochu přispal, pak se stavil u kámoše, u kámošky, pak byl čas oběda a cesta domu a teď jsem tu s vámi v hospě :D

Koukám, že jste si dnes všichni pěkně nacpali pupky :smich: Já měl klobásy s bramborovou kaší, celkem dobrý :palec2:

JJ kdyz uz je clovek v praci porad pod tlakem tak si musi nejak spravit chut a zdravi :D:D lol

zdravim :)
ahoj všem :) Tak jsem se taky na vás přišel podívat

nazdar klucíííí

tj, asi docela pakárna s tim :feve:, ale zas to teď bude pohodlnější ;)

Ahoj Tome, no ráno jsem si trochu přispal, pak se stavil u kámoše, u kámošky, pak byl čas oběda a cesta domu a teď jsem tu s vámi v hospě :D

A dostala kamoska aspon porad co proto lol:)

JJ kdyz uz je clovek v praci porad pod tlakem tak si musi nejak spravit chut a zdravi :D:D lol

přesně tak :)

alarm??

nazdar klucíííí

nazdar Ondro, četl jsem, že sis dnešní dopoledne moc užil co :smich:

Upraveno od baris

No ja uz za chvili letim z prace a cvicit

Jj to verim ze asi nic moc jak to neni origo vid :( Kamarad kdyz privezl moji Fabku, tak mela jen origo central na klic, tak se tam dodelala dalka s alarmem i prostorovym a pohoda, myslim ze za to to stoji :) a jak jste pokrocili nebo uz je hotovo?

nn byl tam origo central na klic pridavame tam dalkovy ovladani s alarmem presneji CA-320 ale je to fuska ja to mu nerozumim vubec takze se jen chodim divat a obcas nejak vypomuzu, on je autoeletrikar ale delal to jen parkrat uz to skoro bude ale delase to od rana, nejhorsi ty plasty a sloupky :feve:

A dostala kamoska aspon porad co proto lol:)

počkej 'Tome,Libor psal že prvně u kámoše byl :prc: a až pak u kámošky :smich: :smich:

nazdar Ondro, četl jsem, že sis dnešní dopoledne moc užil co :smich:

woe ani nemluv,tma ticho a nuda...no hnussssssssssssssss

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.