Listopad 27, 200915 r Ondro čaues co to,že mě dneska nesvádíš po skypu?? ty joo vidíš,já si jej ještě nezapnul.....myslím skype
Listopad 27, 200915 r byl jsem na přednáškách, ale dnes jsem si nebral NB kurňa bych se taky tak chtěl mít
Listopad 27, 200915 r kurňa bych se taky tak chtěl mít nj, teď to ještě jde, ale za chvíli nám začínaj zápočty
Listopad 27, 200915 r nj, teď to ještě jde, ale za chvíli nám začínaj zápočty ted zacne zkouskovy vid
Listopad 27, 200915 r Tak to je dobře, že máte klid, nj zkouškový se už blíží, tak uvidíme jak to dopadne
Listopad 27, 200915 r No urcite dobre dopadne Pri patku je klid, to je dobre, protoze cely tyden to bylo sileny
Listopad 27, 200915 r nj, teď to ještě jde, ale za chvíli nám začínaj zápočty jj tam vám to študákům pěkně spočítaj
Listopad 27, 200915 r to jo Ondro, ale já se bojim jen angliny, to máme teď učitele co byl rok v americe a bere to moc vážně, tak jsem zvědavej a pak správního práva, toho je hromada , jinak ostatní bude ok
Listopad 27, 200915 r Ja bych to tak nevidel tak cerne, no Ondra te chtel asi motivovat aby jsi to nepodcenil
Listopad 27, 200915 r Ja bych to tak nevidel tak cerne, no Ondra te chtel asi motivovat aby jsi to nepodcenil jj tak nějak to bylo myšleno
Listopad 27, 200915 r Tak se mejte hezky, uzijte hezky vikend, my s liborem se mozna zitra uvidime čuss Tome
Listopad 27, 200915 r jj tak nějak to bylo myšleno tak dík za motivaci A Ondro dotaz, dnes jsem tak trochu hledal info o tom zadním stěrači a četl jsem, že je z tý FII moc krátkej a nesetře 3tí brzdový světlo. Ty ho máš taky na svým autě? A jak to teda je?
Listopad 27, 200915 r tak dík za motivaci A Ondro dotaz, dnes jsem tak trochu hledal info o tom zadním stěrači a četl jsem, že je z tý FII moc krátkej a nesetře 3tí brzdový světlo. Ty ho máš taky na svým autě? A jak to teda je? jj četl jsem to ,jinak o kousek kratší je ale nic co by stálo za slovo...mám ho taky na svým autě a je úplně v poho
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.