Listopad 30, 200915 r mám taky na léto 16" na zimu 15" ,rozdíl je spíše v komfortu No hlavně když máš letnáky 45 a zimouše balóny 55
Listopad 30, 200915 r jooo kdyby to bylo tak lehký, napsat mu o novej komp, tak se mi leda vysměje no tak v tom případě si zlobil a nebyl celej rok hodnej
Listopad 30, 200915 r jooo kdyby to bylo tak lehký, napsat mu o novej komp, tak se mi leda vysměje Cau , tak snad neni sobec ne ?
Listopad 30, 200915 r No hlavně když máš letnáky 45 a zimouše balóny 55 jj léto 45 a v zimě teď nevím jestli 50 nebo 55,ale řekl bych 50
Listopad 30, 200915 r Coveče Ja bych taky řek že to je mín Kolik si z toho vymačknul ??.) este som to az tak neskusal...175kmh, uz som potom brzdil bo zakruta isla, ale to som sa rozbiehal na obchvate a potom zrazu do toho prisiel najazzd na most cize tak...a este k tomu 14tky zimne:D
Listopad 30, 200915 r a PCčko bych nechtěl, pořád jsem někde jinde, takže pro mě je volba jedině NB a ceny novejch noťasů na kterejch bych rozchodil třeba tohle jsou už někde jinde Upraveno Listopad 30, 200915 r od baris
Listopad 30, 200915 r a PCčko bych nechtěl, pořád jsem někde jinde, takže pro mě je volba jedině NB a ceny novejch noťasů na kterejch bych rozchodil třeba tohle jsou už někde jinde tak o tom žádná,noťas to by byla mnohem větší pálka než PC
Listopad 30, 200915 r Ondro nééé zas ty tvoje fotky, ty se v tom hledání uplně vyžíváš ale Libore nekecej,ty na toto stejně čekáš že ti to nadělí Ježíšek
Listopad 30, 200915 r tak o tom žádná,noťas to by byla mnohem větší pálka než PC právě no, ale PC bych využil leda tak na ty hry a jinak by se na něj jen prášilo, takže až časem nějakej novej NB až tenhle můj dědeček doslouží
Listopad 30, 200915 r ale Libore nekecej,ty na toto stejně čekáš že ti to nadělí Ježíšek no radši nic než tohle na mě bude Ježíšek s nadělováním těchto dárku hodnější, žádný SM ale
Listopad 30, 200915 r :smich: :D:D:D:D toto ma prave pobavilo Chlapík ide do dôchodku a za ušetrené peniaze si chce kúpiť niečo, po čom vždy túžil - športové auto. Urobí to a hneď vyrazí na diaľnicu, keď sa za ním náhle objaví policajné auto. Chlapík si pomyslí: "Mám Ferrari, ujdem mu ako nič!" 160, 180, 220... Potom si pomyslí : "Predsa sa nezabijem." a zastaví. Policajt príde k nemu... a hovorí : "Už som počul ÚPLNE všetky výhovorky, ale mám dnes dobrú náladu, takže ak mi poviete niečo, čo ešte nikto neskúsil, nechám vás ísť." Chlapík hovorí: "Sú to dva dni, čo mi manželka utiekla s policajtom a ja som si myslel, že mi ju veziete späť! - ...CHOĎTE!!!!
Listopad 30, 200915 r ten je hodně dobrej :smich: :smich: Davide : já myslel jestli jsi zkoušel z 0-100 maximálka je relativní pojem ))
Listopad 30, 200915 r :smich: Davide : já myslel jestli jsi zkoušel z 0-100 maximálka je relativní pojem )) jaj tak to som neskusal ale tak len odhadom sa mi to zda menej ako 10 s..
Listopad 30, 200915 r Musim přehrát asi 14 stran etůd a pak je volno ... ) Zejtra balim škopíčky zpátky do zkušebny ((
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.