Listopad 30, 200915 r vy si dajte chvilu pauzu s tym COD :smich: mám odehranejch cca 100hodin,se teprve rozehřívám
Listopad 30, 200915 r hoši vy jste závisláci jako vůbec Libore,když bychom chtěli tak s tím můžeme hned přestat...............no ale nám se jako zrovna nechce
Listopad 30, 200915 r to říká ten pravej , ty sem pořád lezeš a seš tu na tom závislej )) já jsem tu jen když se nudím( to jest ve škole ) a pak třeba jako teď když musím udělat nějakou práci pro známího
Listopad 30, 200915 r jako vůbec Libore,když bychom chtěli tak s tím můžeme hned přestat...............no ale nám se jako zrovna nechce jooo to říká každej, že může z fleku přestat a pak skutek utek A Ondro závislák seš, o tom žádná, když během chvilky nahraješ takovejch hodin
Listopad 30, 200915 r letim domov....majte sa tu pekne a vela nabojov a pozor na gulky:D měj se, čus...... teď ještě na jaký?
Listopad 30, 200915 r letim domov....majte sa tu pekne a vela nabojov a pozor na gulky:D neboj,mám dobrý prádlo tam se kulky maj fajn
Listopad 30, 200915 r hele kde je vůbec Tom dneska??? Bežel sehnat CALA ale bohužel už ho nikde nemaj .)
Prosinec 1, 200915 r kiez by som mohol povedat dobree..... :help: strasne sa mi nechce byt v robote, by som este spal spal spal spal....Zzzzzz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.