Prosinec 3, 200915 r lol lol :kuk: :smich: :smich: :smich: :smich: berte ohlad ze ja som chlapec z bratislavy se aspoň projedeš
Prosinec 3, 200915 r v strede ako stred medzi ceskom a slovenskom...kompromis:Dale asi si robis iba prdel jj jasně že prcka tak ty seš z Blavy...no já od Brna...ke mě to máš kousek
Prosinec 3, 200915 r jj jasně že prcka tak ty seš z Blavy...no já od Brna...ke mě to máš kousek hej to je kusok v brne som uz par krat bol
Prosinec 3, 200915 r někdo pojede víc km někdo míň,to je bohužel realita s tím nic neuděláme... ano jak říkáš, někdo pojede víc km, někdo míň a já pujdu pěšky
Prosinec 3, 200915 r Pokud bych já navrhoval místo na sraz tak bych volil jížní Čechy... já když to vemu tak bych volil Hradec Králové nebo Pardubice
Prosinec 3, 200915 r Tak jako vo co de ... ja bych byl klidne pro to +/- brno ... Se slezem ty v praze a vezme se to jednou kraksnou .) a je to
Prosinec 3, 200915 r já když to vemu tak bych volil Hradec Králové nebo Pardubice byt nemám,bydlím v rod.domku,ale bazén nemám
Prosinec 3, 200915 r sem si k vám odskočila od pečení cukrovíčka se chystá mejdlo či co??? jj plánujeme na léto takový kulturní dýchánek...dojedeš taky?
Prosinec 3, 200915 r sem si k vám odskočila od pečení cukrovíčka se chystá mejdlo či co??? hmm cukroví, ochutnal bych Jasně, to bude velkej mejdan, doraž taky
Prosinec 3, 200915 r byt nemám,bydlím v rod.domku,ale bazén nemám no tíl líp, aspoň bude víc místa a jak píše Jirka, bazén není v zimě potřeba
Prosinec 3, 200915 r jj plánujeme na léto takový kulturní dýchánek...dojedeš taky? a kdýýýý?? kdéééé??se mi to nechce tu číst celé
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.