Prosinec 3, 200915 r necham vas osamote vy dve hrdlicky? :kol-59: :wub: :wub: :wub: :wub: uz je aj po 22:00....mozte rozoberat hocijake temy :smich: :smich: oooo jak galantní lol tak zatím můžeš jít hodnoti, víš že musíš ohodnotit 50 fotek
Prosinec 3, 200915 r tak jak se vede? a co fábka, nezlobí tě? vede se dobře, jen jí musím zase malinko poupravit co tak pozdě do hospůdky?? nějak nemám čas jsem chodit častěji, je toho poslední dobou hodně, ale za chvilku to bude zase už v pořádku
Prosinec 3, 200915 r tak vies ruska trojka ma moc nelaka...taka svedska to je ine kafee :smich: :smich:
Prosinec 3, 200915 r vede se dobře, jen jí musím zase malinko poupravit a co budeš upravovat? A co ta maska, už je stříknutá na tu černou?
Prosinec 3, 200915 r tak vies ruska trojka ma moc nelaka...taka svedska to je ine kafee :smich: :smich: jsem toho samého názoru :smich:
Prosinec 3, 200915 r tak ja jdu do hajan, mnejte se tady hezky, jdu snit o vo svedsky trojce tak přeju hezký sny , čau
Prosinec 3, 200915 r a co budeš upravovat? A co ta maska, už je stříknutá na tu černou? ještě právě ne, čekám až se tady ukáže Tomáš, abych se s ním zkusil domluvit, jinak si jí odnesu příští týden sám
Prosinec 3, 200915 r ještě právě ne, čekám až se tady ukáže Tomáš, abych se s ním zkusil domluvit, jinak si jí odnesu příští týden sám aha, no Tom tu dnes nebyl
Prosinec 3, 200915 r ano přesně tak to je, abych pak dostal cukroví ta pokud chceš dostat jen cukroví,tak to beru
Prosinec 3, 200915 r aha, no Tom tu dnes nebyl nevím, psal jsem mu sz už před 2 dny a pořád nic, nemáš na něho ICQ??
Prosinec 3, 200915 r cukroví?? a štrůdl by nebyl??? tak ten jsem nepekla..dnes bylo na programu pečení cukroví
Prosinec 3, 200915 r ta pokud chceš dostat jen cukroví,tak to beru bych dostal i něco víc? třeba ten taneček
Prosinec 3, 200915 r jj, už jsem zase na chvilku zpátky, ale dlouho se tady nezdržím Žandy :-) jakto???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.