Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Jupííííííí bude varování...Standa se už nemůže jistě dočkat.........a nejsem si vědom porušování pravidel....to o něčem víš??????

dneska tu bude veselo koukám lol

Neeeeeeeeeee :)

• Autor

Ty woe tady je tady mrtvo a nic s nikým není....ani rejpnout se tu nedá....chjo...asi jdu radši jinam....ale ne na dlouho :)

Máro už si psal Ježichovi o MW2??jestli né tak máš nejvyšší čas :rolleyes:

• Autor

Ondro tak to bych si radši přál mít u stolu na večeři jednoho bezdomovce než tohle :)

Ondro tak to bych si radši přál mít u stolu na večeři jednoho bezdomovce než tohle :)

tomu nevěřím :wallbash:

• Autor

děláš chybu......

Ondro to jsou zajímavé sajtny...

Tak jsem zpět :) to máte radost co? lol Se to tu nějak rozjelo :smich: Bude stížnost na Marka? To se přidám :smich:

Jsem se ještě po cestě stavil ve škodovce a pan "technik" mě zas pěkně pobavil/vytočil

Marku tak to co uz mas varovani? Koukam ze se to posledni dobou Standovi asi bude hromadit v SZ to uz si tam nastavi SPAM filtr na vas :Dlol

Libore to mi ani nemluv jsme volal do Skodovky na vymenu oleje a ten olej do TDI PD pry nemaji :( to fakt nechapu, dyt TDI PD motoru je jak mraky a oni to nemaji :( teda v sudu jedine ze si musis koupit ve flaskach no a 500,-/1L je fakt dost :(

jj docela dobře vše popsaný......Mára mi je poslal,když hledal MW2 k Jéžíškovi lol

Tome, tak si přivez svůj a nebo si to vyměň sám, no i když v týhle zomě je to na hov.no :feve:

Libore to mi ani nemluv jsme volal do Skodovky na vymenu oleje a ten olej do TDI PD pry nemaji :( to fakt nechapu, dyt TDI PD motoru je jak mraky a oni to nemaji :( teda v sudu jedine ze si musis koupit ve flaskach no a 500,-/1L je fakt dost :(

pojedeš měnit olej do škodovky?? :kuk::smich: :smich:

za pár kaček uděláš sám nebo s nějakým šikulem

Jdu si koupit něco k obědu, tak zatim :)

Bagříku : nebudu psát stížnost , ale petici aby byl Mára trvale zabanován :):smich:

Ondro no asi si to udelam sam tak jak na to koukam jen tak pro zajimavost to obvolam co mi reknou kde a dyztak bych zajel nekam koupit olej (i dykz domeho motoru je to fakt ranec) v kellyne koupim filtr a bude to :)

Jirko ale takhle tvrde snad ne :D

Já jenom tvrdě :)) :smich:

Ondro no asi si to udelam sam tak jak na to koukam jen tak pro zajimavost to obvolam co mi reknou kde a dyztak bych zajel nekam koupit olej (i dykz domeho motoru je to fakt ranec) v kellyne koupim filtr a bude to :)

sám si to uděláš za 1/3 ceny v servisu

tak jsem volal do autotechnikunger a chteji 560,-/1L, vymena oleje 199,-, oil filter 250,-

No sam bych si to udelal ale nemam zadnou zdviz a nic abych vypustil olej

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.