Prosinec 16, 200915 r Autor Jupííííííí bude varování...Standa se už nemůže jistě dočkat.........a nejsem si vědom porušování pravidel....to o něčem víš??????
Prosinec 16, 200915 r Autor Ty woe tady je tady mrtvo a nic s nikým není....ani rejpnout se tu nedá....chjo...asi jdu radši jinam....ale ne na dlouho
Prosinec 16, 200915 r Autor Ondro tak to bych si radši přál mít u stolu na večeři jednoho bezdomovce než tohle
Prosinec 16, 200915 r Jirko,našel jsem zajímavý stránky,docela dobře vše popsaný tak mrkni http://callofduty.wikia.com/wiki/Callsigns
Prosinec 16, 200915 r Ondro tak to bych si radši přál mít u stolu na večeři jednoho bezdomovce než tohle tomu nevěřím
Prosinec 16, 200915 r Tak jsem zpět to máte radost co? Se to tu nějak rozjelo Bude stížnost na Marka? To se přidám
Prosinec 16, 200915 r Jsem se ještě po cestě stavil ve škodovce a pan "technik" mě zas pěkně pobavil/vytočil
Prosinec 16, 200915 r Marku tak to co uz mas varovani? Koukam ze se to posledni dobou Standovi asi bude hromadit v SZ to uz si tam nastavi SPAM filtr na vas
Prosinec 16, 200915 r Libore to mi ani nemluv jsme volal do Skodovky na vymenu oleje a ten olej do TDI PD pry nemaji to fakt nechapu, dyt TDI PD motoru je jak mraky a oni to nemaji teda v sudu jedine ze si musis koupit ve flaskach no a 500,-/1L je fakt dost
Prosinec 16, 200915 r Tome, tak si přivez svůj a nebo si to vyměň sám, no i když v týhle zomě je to na hov.no
Prosinec 16, 200915 r Libore to mi ani nemluv jsme volal do Skodovky na vymenu oleje a ten olej do TDI PD pry nemaji to fakt nechapu, dyt TDI PD motoru je jak mraky a oni to nemaji teda v sudu jedine ze si musis koupit ve flaskach no a 500,-/1L je fakt dost pojedeš měnit olej do škodovky?? :smich: za pár kaček uděláš sám nebo s nějakým šikulem
Prosinec 16, 200915 r Ondro no asi si to udelam sam tak jak na to koukam jen tak pro zajimavost to obvolam co mi reknou kde a dyztak bych zajel nekam koupit olej (i dykz domeho motoru je to fakt ranec) v kellyne koupim filtr a bude to
Prosinec 16, 200915 r Ondro no asi si to udelam sam tak jak na to koukam jen tak pro zajimavost to obvolam co mi reknou kde a dyztak bych zajel nekam koupit olej (i dykz domeho motoru je to fakt ranec) v kellyne koupim filtr a bude to sám si to uděláš za 1/3 ceny v servisu
Prosinec 16, 200915 r tak jsem volal do autotechnikunger a chteji 560,-/1L, vymena oleje 199,-, oil filter 250,-
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.