Prosinec 21, 200915 r Lukys mel kus , Olin mel kus , Mates mel kus ) Ses v praci Tome ?? Poslu ti tam kus i pro bagra jo ?? Mu to pak dáš )
Prosinec 21, 200915 r JJ jsem v praci Jirko, tak muzes moc dekuju i pro Bagra ja mu to hodim, ted mi problikla zprava od Lukyna ze jsou uz fuc , no koukam na kamarady se vzdy mysli , tak moc dekuju Jirko
Prosinec 21, 200915 r Lukys mel kus , Olin mel kus , Mates mel kus ) Ses v praci Tome ?? Poslu ti tam kus i pro bagra jo ?? Mu to pak dáš ) Díky Jirko, tak že bych měl taky, to jsem ani nečekal
Prosinec 21, 200915 r Tohlr je na mě moc :smich:, ale když s tím máš takový zkušenosti, tak dávej pozor, aby tě s těma koulema v čaji nenachytali zákazníci neboj jsem slušně vychovanej...bych jim dal napít
Prosinec 21, 200915 r Mel jsem jit vcera ale nejak to nevyslo kvuli pripavam na vanoce, takze musim dneska a fakt musim i kdyz ted uz jsem taky nejaky vlacny do každý nohy jeden rumík a je po tréninku
Prosinec 21, 200915 r A nebo rovnou prales? Co Ondro? lol myslíš?a ještě namočenej třeba v čokoládě to by bylo žrádlo
Prosinec 21, 200915 r do každý nohy jeden rumík a je po tréninku Ono tady soudek Heinekenu a sampus dela svoje
Prosinec 21, 200915 r a ty mě taky polib..... pánové,netahejte nám sem tyto 4%věci,my jsme tady 110%heterouši
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.