spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 já si to teď zdůvodnil, že mi je zima, tak jsem si namíchal finskou s redbullem, jen jsem to trochu přehnal, takže je to 50:50 No co, aspoň bude teplo hele to já na předloňský besídce pil toto taky ale jenom v poměru3:1...3vodky 1Bejk.....nooo bylo to pak velký,jsem jim ukázal jak ses slaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 No predminuly patek co jsme meli sezeni celeho IT, tak jsem byl autem a musel jsem neco pit a nechtelo se mi colu tak jsem dal asi 5redbullu a do pul 4 do rana jsem hral Dibalo II datadisk Lord of destruction za lucistnici hral jsem od zacatku a dal jsem cely prvni mesto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Bohuzel u nas se to vetsinou micha s 12kou Plzni tak to nedopada dobre jakejkoli chlast míchanej s pivem je potom hnus a hlavně fernet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 hele to já na předloňský besídce pil toto taky ale jenom v poměru3:1...3vodky 1Bejk.....nooo bylo to pak velký,jsem jim ukázal jak ses slaví , ještě tu mám pul flašky tequily, matexu a ještě nějakej bourbon, ale ten se tu válí už dýl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 tak jestli to sou holky, jako ta na fotce cos tu sem dával před chvílí, tak se ani nedivím, že maj rádi chlupy v čaji :smich: já mám ale koule oholený takže to by bylo max z bradky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 MÁTE PÍT WHISKU NEBO COGNAC.....A NEBO PAK JEN SAMOTNÝ PIVO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 jakejkoli chlast míchanej s pivem je potom hnus a hlavně fernet hele ani ne, to mi vubec nevadí, jediný co mi vadí je povo a na to víno, to pak nedopadá dobře :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 jakejkoli chlast míchanej s pivem je potom hnus a hlavně fernet Ano to je opravdu peklo ono 6 plzni a do toho panaky vseho mozneho a hlavne ferneta je spatna kombinace ta noc byla peklo a rano me za trest vyhnali !!!PESKY!!!! nakoupit, to uz byl velky trest, a tak jsem pak chodil po meste a lemtal jsem vychlazenou colu v plechovce a nejak mi to slo samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 MÁTE PÍT WHISKU NEBO COGNAC.....A NEBO PAK JEN SAMOTNÝ PIVO... No jo pan je gurman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 já mám ale koule oholený takže to by bylo max z bradky ale tak když to těm pralesním ženám chutná, tak proč ne doufám že je máš mytý a nebo je meješ až v tom čaji lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Hoši nejlepší "Tekylka Hard" .))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 , ještě tu mám pul flašky tequily, matexu a ještě nějakej bourbon, ale ten se tu válí už dýl tequilu nepiju to mi vůbec nechutná,matexa nevím co je,ale jestli je to Metaxa aspoň 5 a více hvězdiček tak to je mňamka velká,bourbon joo ale jen s colou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 tequilu nepiju to mi vůbec nechutná,matexa nevím co je,ale jestli je to Metaxa aspoň 5 a více hvězdiček tak to je mňamka velká,bourbon joo ale jen s colou jo je to Metaxa 5, jsem se přepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 a ty mě taky polib..... Sem ti několikrát říkal, že podobný služby já neprovozuju ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 já mám na svátky taky jednu co jsem si dovezl z Lefkády,ale ta má hvězd 7 to bude lahůdka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Sem ti několikrát říkal, že podobný služby já neprovozuju ... ty joo,on to chtěl Mára po tobě víckrát?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Razím na oběd, musím pěšky, když jsem požil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 ty joo,on to chtěl Mára po tobě víckrát?? To zkouší furt na mě takovýhle kokotiny... / to víš u Varů je dost teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Razím na oběd, musím pěšky, když jsem požil Si uděláš procházku na sluníčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Si uděláš procházku na sluníčku jj, dnes tam je celkem hezky, ještě tak o 30 stupňu větší teplo a byla by to paráda Tak se zatím mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 dneska musim pro dárky ... to bude zase v krámech namrdáno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Razím na oběd, musím pěšky, když jsem požil hlavně to pořádně rozkousej...to kdyby tě to pak koplo aby to moc netlačilo v krku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Ondro to je rada nad zlato ... a jestli máš ucpanej nos , tak se připrav že to budeš mít na patře ještě tejden .))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 To zkouší furt na mě takovýhle kokotiny... / to víš u Varů je dost teplo aha tak to je to globální oteplování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 To jsou ty západní vlivy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.