Prosinec 21, 200915 r já si to teď zdůvodnil, že mi je zima, tak jsem si namíchal finskou s redbullem, jen jsem to trochu přehnal, takže je to 50:50 No co, aspoň bude teplo hele to já na předloňský besídce pil toto taky ale jenom v poměru3:1...3vodky 1Bejk.....nooo bylo to pak velký,jsem jim ukázal jak ses slaví
Prosinec 21, 200915 r No predminuly patek co jsme meli sezeni celeho IT, tak jsem byl autem a musel jsem neco pit a nechtelo se mi colu tak jsem dal asi 5redbullu a do pul 4 do rana jsem hral Dibalo II datadisk Lord of destruction za lucistnici hral jsem od zacatku a dal jsem cely prvni mesto
Prosinec 21, 200915 r Bohuzel u nas se to vetsinou micha s 12kou Plzni tak to nedopada dobre jakejkoli chlast míchanej s pivem je potom hnus a hlavně fernet
Prosinec 21, 200915 r hele to já na předloňský besídce pil toto taky ale jenom v poměru3:1...3vodky 1Bejk.....nooo bylo to pak velký,jsem jim ukázal jak ses slaví , ještě tu mám pul flašky tequily, matexu a ještě nějakej bourbon, ale ten se tu válí už dýl
Prosinec 21, 200915 r tak jestli to sou holky, jako ta na fotce cos tu sem dával před chvílí, tak se ani nedivím, že maj rádi chlupy v čaji :smich: já mám ale koule oholený takže to by bylo max z bradky
Prosinec 21, 200915 r jakejkoli chlast míchanej s pivem je potom hnus a hlavně fernet hele ani ne, to mi vubec nevadí, jediný co mi vadí je povo a na to víno, to pak nedopadá dobře :smich:
Prosinec 21, 200915 r jakejkoli chlast míchanej s pivem je potom hnus a hlavně fernet Ano to je opravdu peklo ono 6 plzni a do toho panaky vseho mozneho a hlavne ferneta je spatna kombinace ta noc byla peklo a rano me za trest vyhnali !!!PESKY!!!! nakoupit, to uz byl velky trest, a tak jsem pak chodil po meste a lemtal jsem vychlazenou colu v plechovce a nejak mi to slo samo
Prosinec 21, 200915 r MÁTE PÍT WHISKU NEBO COGNAC.....A NEBO PAK JEN SAMOTNÝ PIVO... No jo pan je gurman
Prosinec 21, 200915 r já mám ale koule oholený takže to by bylo max z bradky ale tak když to těm pralesním ženám chutná, tak proč ne doufám že je máš mytý a nebo je meješ až v tom čaji lol
Prosinec 21, 200915 r , ještě tu mám pul flašky tequily, matexu a ještě nějakej bourbon, ale ten se tu válí už dýl tequilu nepiju to mi vůbec nechutná,matexa nevím co je,ale jestli je to Metaxa aspoň 5 a více hvězdiček tak to je mňamka velká,bourbon joo ale jen s colou
Prosinec 21, 200915 r tequilu nepiju to mi vůbec nechutná,matexa nevím co je,ale jestli je to Metaxa aspoň 5 a více hvězdiček tak to je mňamka velká,bourbon joo ale jen s colou jo je to Metaxa 5, jsem se přepsal
Prosinec 21, 200915 r a ty mě taky polib..... Sem ti několikrát říkal, že podobný služby já neprovozuju ...
Prosinec 21, 200915 r já mám na svátky taky jednu co jsem si dovezl z Lefkády,ale ta má hvězd 7 to bude lahůdka
Prosinec 21, 200915 r Sem ti několikrát říkal, že podobný služby já neprovozuju ... ty joo,on to chtěl Mára po tobě víckrát??
Prosinec 21, 200915 r ty joo,on to chtěl Mára po tobě víckrát?? To zkouší furt na mě takovýhle kokotiny... / to víš u Varů je dost teplo
Prosinec 21, 200915 r Si uděláš procházku na sluníčku jj, dnes tam je celkem hezky, ještě tak o 30 stupňu větší teplo a byla by to paráda Tak se zatím mějte
Prosinec 21, 200915 r Razím na oběd, musím pěšky, když jsem požil hlavně to pořádně rozkousej...to kdyby tě to pak koplo aby to moc netlačilo v krku
Prosinec 21, 200915 r Ondro to je rada nad zlato ... a jestli máš ucpanej nos , tak se připrav že to budeš mít na patře ještě tejden .)))
Prosinec 21, 200915 r To zkouší furt na mě takovýhle kokotiny... / to víš u Varů je dost teplo aha tak to je to globální oteplování
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.