spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 tak já si právě udělal kafčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 nemůžu napsat ... .) Stará to tu fízluje .))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 a já právě udělal bobek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Byl aspoň peknej ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Jirko určitě asi jo, ale já se nedíval..ty se koukáš????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Dycánko ... )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Dycánko ... )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Nebuď citlivka ... ty ses s tim prisel pochlubit .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 to jo, ale ne že bych to detailně zkoumal jako ty...... ...já to napsal jako holej fakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 jak víš že to byl bobek když ses nemrknul ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Tak jsem tu, ještě jsem se stavoval na poště a strávil tam půl hodiny, takovejch lidí na poště, to snad ani neni možný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 a já právě udělal bobek foto!!foto!!!foto!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 nemůžu napsat ... .) Stará to tu fízluje .))) tak napiš že auto třeba a uvidíš jak bude překvapená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 To by me pak samou radostí asi umlátila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 jak víš že to byl bobek když ses nemrknul ? :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 foto!!foto!!!foto!!! myslím, že zas do takovejch extrémů chodit nemusíme, já zrovna Markovo hovno vidět nemusím :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Dycánko ... )) jj člověk to musí zkontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 myslím, že zas do takovejch extrémů chodit nemusíme, já zrovna Markovo hovno vidět nemusím :smich: hovno né,ale koule joo že Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 hovno né,ale koule joo že Libore ne Ondro, to ty tu od rána mluvíš jen o koulích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 a já právě udělal bobek Honem na rytemypoo lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 ne Ondro, to ty tu od rána mluvíš jen o koulích Libore koule patřej k vánocům ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 nemůžu napsat ... .) Stará to tu fízluje .))) To mas nejak spatne vycviceny Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 ne Ondro, to ty tu od rána mluvíš jen o koulích možná je to nostalgií Vánoc,sníh ,sněhuláci,koule atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Libore koule patřej k vánocům ) to jo, ale né ty Ondrovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Libore koule patřej k vánocům ) No ty co s nima nic jinyho uz nezmuzou tak to potom jo, to jsem si vzpomel na ten vtip, jak rika dedecek, ja uz mam ty koule jen tak na vanoce na ozdobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.