Tomas86 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 florbal bych si taky dal Koukal jsem ze ve VDF se hraje vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 vrchní co není tejden v hospodě, no to je úroveň :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 kua vono to snad má ručku )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Jirko ale nerikej kvuli vam jsem to nechtel rict na plnou hubu ale kdyz tak o tom tak mluvis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Ty boby jsou pecka to bych chtel taky, ale koukal jak rikali jaky je nedodstatek tech bobu a vubec hracek na snih pro deti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Taky je po peti letech poradnej snih vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Tak takhle vypadaj ty střiboďákem,ale přiznávám,že ho použivá pouze když jsem v tahu když jede z kopce tak ho rozepínáme aby se nepomlátila.obr2-něco pro Barise super, je tam i parádní brzda, asi vyměním za fábku :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Koukal jsem ze ve VDF se hraje vid jj nějakej klub tam je, ale jezdit až do vdf se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Nic pánove --- pomaličku potáhnu do pryč ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Tak se měj Jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 čao páni ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 jj nějakej klub tam je, ale jezdit až do vdf se mi nechce A v RBK nic neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Dobre rano vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 dobre ranko:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 taky mensi kamenak Sestry williamsove u doktora: mame problem s ochlpenim na hrudi. A siaha to az dole po gule. :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Dobré ráno lidi A v RBK nic neni? Tam myslím že nic není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 čest práci, rukám klid, tak jak taky je u vás pěkně namrzlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 taky mensi kamenak Sestry williamsove u doktora: mame problem s ochlpenim na hrudi. A siaha to az dole po gule. :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: kua to mi nedělej sem se polil kafem :_) )) Bre ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 tak to som rad :smich: :smich: ze si to niekto vsimol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Co noveho ty kluku jeden ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 aaaale nic take specialne:) zhanam kolesa letna na svoju fabiu...z prahy asi kupim z FI RS 16tky sa na ne tesim, nech uz je jar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 necháš si je poslat ? Nebo jak si to vyřešil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 vies co sefka nasa ide do prahy tak sa jej spytam ci by bola ochotna mi to vyplatit a potom nejak doniest lebo tam je nasa sesterska firma, a vozia nam odtial tovar tak ze ci by sa niekedy naslo miesto na moje kolesa asi jedine tak ina moznost ma nenapada:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 vies co sefka nasa ide do prahy tak sa jej spytam ci by bola ochotna mi to vyplatit a potom nejak doniest lebo tam je nasa sesterska firma, a vozia nam odtial tovar tak ze ci by sa niekedy naslo miesto na moje kolesa asi jedine tak ina moznost ma nenapada:) Občas nám jezdí na slovensko řidič. Kdyz si vzpomenu dam vědět když by jel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.