Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

poslední dobou moc nekoukám, ale Avatar je bezkonkurenční a pak ještě Zombieland, celkem prdel :smich:

ZOMBIELAND som videl uplna haluz :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: cely film som sa smial :D mi to prislo jak nejaka hra kde chodis a zabijas zombikov:D ale ta baba bola fakt pekna tam :p:prc:

já bych to nechtěl jen proto že to je samsung

tak to nevíš o čem mluvíš. :t Samsung má jedny z nejlepších lcd tv

• Autor

nej jsou LG.....

1000 jo? to já mám televizi goldstar je asi 10 let stará, má 2 repro á3,5W a navíc umí stereo. :punk:

tak to je hustýýýý :palec2::smich: :smich:

kvuly 3D a DTS jsem koupil novou bednu a kino + media center ... a čekám na avatar3D ale i normal filmy ohromný zážitek .. 1000W je fakt rachot

těch 1000W bych bral s rezervou lol

jinak samsung je opravdu velmi slušnej výrobce za velice rozumný ceny :palec2: a led lcd je fakt už zajímavá tv,ale na filmy je pořád lepší PDP

co mě z posledních filmů vyloženě zklamalo tak Hanební pancharti a Transformers 2...

tak HP byly celkem ještě dobrý, ale T2 bylo zklamání oproti jedničce

ZOMBIELAND som videl uplna haluz :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: cely film som sa smial :D mi to prislo jak nejaka hra kde chodis a zabijas zombikov:D ale ta baba bola fakt pekna tam :p:prc:

asi tak no, taky jsem se smál :smich: a ta baba byla opravdu moc :prc: :prc:

nej jsou LG.....

Marku v tom se s tebou shodnu, máme taky doma a paráda :palec2:

Jinak já na filmy koukám většinou na NB, ale připojeným na lepší repro ;) Na TV si pustím jen ty lepší filmy :)

těch 1000W bych bral s rezervou lol

to je jasný že to neni 1000W,ale i takových 500-700W je rachot ... a vic to RMS asi nemá

co se týče LG tak u nich jsou dobrý ty modely z vyšších řad,ostaní moc teda ke koukání není

nej jsou LG.....

:o :o :o :o :o :o :o :o mluví

makam makam a koukam ze bych mel jit domu :))

• Autor
Marku v tom se s tebou shodnu, máme taky doma a paráda :palec2:

mám doma LG: 1xDVD-čko.....1xcombo / DVD/VHS....2xTV...mikrovlnku...a vše maká jak má :palec2: ..teď jdu po plazmě od LG..uhlopříčka 107cm...a mají jí u nás jen za 12 500,-Kč.....měl jsem DVDčko Samsung a to byl takovej sráč...že byl za 1/2 roku 3x v opravě..tak šel z baráku...a Samsung mi nesmí do baráku :aggressive:

Upraveno od Marek

co se týče LG tak u nich jsou dobrý ty modely z vyšších řad,ostaní moc teda ke koukání není

tak to je ale u všech, čím levnější tím víc obraz na hov.no ;)

• Autor

Scháním pro malou DVD KRÁLÍCÍ Z KLOBOUKU / BOB a BOBEK :) / ......kdyby někdo věděl..........SZ

EDIT: jen seriózní nabídky pls.......

Upraveno od Marek

řekni Jirkovi, ten ti nějaký bobky vytvoří :smich: :smich:

ne

ty si na něj teda zlej :smich:

Si nic nezaslouži ! :p

Nic ... jdu do chyndy .... čusík zejtra .)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.