Únor 4, 201015 r kua včera + 5 dneska - 10 to je fakt kokotina :DDDDave +15 :DD kua blejska se na lepsi......... :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:
Únor 4, 201015 r ja dnes plnene kuracie prsia sunkou a syrom s pecenymi zemiakmi s bylinkovy maslom a to cele zaliate nivovou omackou....kto ma viac?
Únor 4, 201015 r ja dnes plnene kuracie prsia sunkou a syrom s pecenymi zemiakmi s bylinkovy maslom a to cele zaliate nivovou omackou....kto ma viac? pchee ..................kdybys tušil co já sem právě měl
Únor 4, 201015 r Takže pánové co jsem právě měl na oběd předčilo všechna má očekávání :palec2: nakonec to nebyl řízek,ale jeden kus jelena a jeden kus masa kančího na přírodnošípkové omáčce a k tomu bramboráčky a opek.brmbory...................opravdu něco takhle chuťově výborný jsem dlouho nejedl,k tomu jsem si dal černej čaj s citronem. No největší překvapení mě čekalo při placení,jsem očekával cenu tak okolo 200,- a nakonec jsem platil 15,-Kč Byla to taková VIP akce a já platil jen čaj za 15,- tak jsem nechal 20,- a spokojenej a moooc dobře najezenej přišel
Únor 4, 201015 r Ondro, jedním slovem, závidím Taky bych si dal, muselo to bejt výborný a ta cena je ještě lepší
Únor 4, 201015 r Ondro, jedním slovem, závidím Taky bych si dal, muselo to bejt výborný a ta cena je ještě lepší opravdu máš co závidět,kdyby to šlo tak vám dám všem jednu porci k jídlu abyste to mohli taky ochutnat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.