Únor 12, 201015 r Autor dobre ranko:)))vcera vecer jaka chujavica bola u nas, rano len zaveje ostali...uz ma to nebaviiii što takóje : chujavica
Únor 12, 201015 r tak co palec Ondro....furt bolí neřád? upřímě.....dneska je to nejhorší mám to celý otelký,zarudlý...mám docela bobky jak to dopadne
Únor 12, 201015 r Autor upřímě.....dneska je to nejhorší mám to celý otelký,zarudlý...mám docela bobky jak to dopadne navštiv raději lékaře.....
Únor 12, 201015 r ty honelnik ty si sa vcera s detmi po akvaparku a zoo prechadzal tak drz tlamu lol lol
Únor 12, 201015 r Autor kde ste ?? Dneska probiha hromadne honeni vocasu ?? Kua a ja zas o nicem nevim ( máš mezery...hon í se pravidelně každej pátek..tak si to napiš do kalendáře ano...
Únor 12, 201015 r Autor ...pokládám za svou povinnost sdělit Vám tu všem i když nevím co je na tom pravdy: Jestli se Vám stane, že za jízdy v noci Vám někdo hodí vejce na přední sklo, hlavně nespouštějte stěrače ani nestříkejte vodu !!!! Na skle by se vytvořila hustá mléčná neprůhledná hmota a už byste vůbec nic neviděli. Byli byste nuceni okamžitě zastavit a s velkou pravděpodobností byste byli okamžitě okradeni !!! Tedy žádné stěrače, žádná voda, ale odjet co nejdál od místa "nehody", pokud možno na místo bezpečné a osvětlené. Jde o nejnovější techniku, kterou si vymysleli šikovní zloději. Pošlete dál tuto zprávu. PS. : Tento text jsem právě dostal z velmi dobrého zdroje. Fakt to není žádná srandička. Upraveno Únor 12, 201015 r od Marek
Únor 12, 201015 r Ty hele Dave...kdy bude novej avatar...? Co s tím děláš takový štráchy.... kiez by som mal cas na taketo veci...
Únor 12, 201015 r Autor nekecej že nemáš chvilku..nedávno jsi psal, že kšefty nic moc..tak musíš mít času prostě nevíš jak na to co :) Upraveno Únor 12, 201015 r od Marek
Únor 12, 201015 r zachrochtal blahem a připravil pilku co to prej když to nedopadne dobře mám tam zaánět jak prase apokud se to nezlepší tak asi špitál to vypadá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.