Březen 3, 201015 r jj máme tu u Ořechova prej docela slušný paitball,...... paintball je super Ondro, dnes přišel asi balíček od tebe, tak se pro něj večer stavím
Březen 3, 201015 r copak ...zvyšuješ cenu vozu:) a snažís se dohnat moji FULL no to fakt ne, nechtěl bych mít tvoje auto Ale tak víš co, byví mě na autě něco dělat a ne si to všechno objednat a pak jen čumět
Březen 3, 201015 r Autor to víš...když na to mám..mám FULL to není o tom že Tě to baví....kdyby Tě to opravdu bavilo máš např. 120 nebo trabíka a makáš na něm..
Březen 3, 201015 r to víš...když na to mám..mám FULL to není o tom že Tě to baví....kdyby Tě to opravdu bavilo máš např. 120 nebo trabíka a makáš na něm.. právě že to o tom je, neříkám, že bych třeba klimatizaci nechtěl, ta mi tam chybí, ale auto ve full bych si nekoupil, takle můžu pořád něco vymejšlet a dodělávat, jako většina lidí tady na foru A jo, máme doma i 110ku a makáme na ní
Březen 3, 201015 r Autor já to beru, ale koupit si F juniora a dělat z něj RS je trochu divný / to je příměr /...a hlavně drahý...ne jen díly ale počítat se musí i tvoje práce.....
Březen 3, 201015 r já to beru, ale koupit si F juniora a dělat z něj RS je trochu divný / to je příměr /...a hlavně drahý...ne jen díly ale počítat se musí i tvoje práce..... nemám juniora mam komforta s pár příplatkama a dobrým motorem Jo a climatronic super je to uznávám
Březen 3, 201015 r Autor http://www.stream.cz/video/440046-fenomen-embrya-varlata-cervi-nejhorsi-jidla-sveta ble... jinak ten junior nebyl na tebe ale myšlen jako příklad......
Březen 3, 201015 r Autor nemám juniora .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> mam komforta s pár příplatkama a dobrým motorem .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> Jo a climatronic super je to uznávám tak já zase radší 1,2 ale full než 1,4 "soc"
Březen 3, 201015 r ble... jinak ten junior nebyl na tebe ale myšlen jako příklad...... Tak to je hnus joo jen aby
Březen 3, 201015 r paintball je super Ondro, dnes přišel asi balíček od tebe, tak se pro něj večer stavím super,včera posláno dnes dodáno
Březen 3, 201015 r nazdar tlamy tak mam odmakáno a do neděle volno .. jooo to se mi to bude válet Upraveno Březen 3, 201015 r od azriel
Březen 3, 201015 r Nic , du na poštu ( na hajzl ) ... hotit ti tam ( do hajzlu ) onééé (hovno) ... Je to srozumitelnější ? super tesim az dojde to onéééé
Březen 3, 201015 r JÓÓÓÓ http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats nie kazdy ma tolko casu ako ty
Březen 3, 201015 r Ahoj Barine : jo zase o hovnech :D:D:D vidim ze si si to aj ty vsimol ze vzdy ked pride tak jeho prve slova su: chvilu tu nejsom a zas o hovnach :D:D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.