Březen 4, 201015 r Autor nazdar , máro skoč si do Lidla , maj tam energy drinky za 5,90 / ks :DD můžeš to chlastat jako vodu ( akorát bacha aby si z toho neměl nějakou srdeční arytmii ... bo jak se to pica pise nepotřebuju je....takováhle oprava je jednou za cca 3-4 roky...
Březen 4, 201015 r Autor a dám to sem a dám...a just jo.. http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats
Březen 4, 201015 r Autor to si hodnej, moc si toho cením co ceníš....zuby...a máš je vyčištěný????.gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>
Březen 4, 201015 r a dám to sem a dám...a just jo.. http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats no jooo no jooo Upraveno Březen 4, 201015 r od baris
Březen 4, 201015 r co ceníš....zuby...a máš je vyčištěný????.gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> já si je ráno čistil:P A co ty?
Březen 4, 201015 r já taky, byl jsem na skok doma vyvenčit psa a tak jsem udělal i hygienu ha a je to tady, pak že si v práci takovejch hodin tim se ti tvuj maraton v práci přerušil
Březen 4, 201015 r Autor já mám volnou pracovní dobu...tzn..že nemusím mít plnej počet hodin a můžu si chodit kdy a jak chci....
Březen 4, 201015 r nazdar , máro skoč si do Lidla , maj tam energy drinky za 5,90 / ks :DD můžeš to chlastat jako vodu ( akorát bacha aby si z toho neměl nějakou srdeční arytmii ... bo jak se to pica pise to poznam tu srdcovu arytmiu 4 redbuly za noc:D som bol jak vystreleny:D:D:D jj u nas v akcii ked su v lidli tak su za 8 korun
Březen 4, 201015 r Ahoj Libore , prisel si vcas uz to rozjizdim to by nebol den dnom keby tu neboli hovinka:D
Březen 4, 201015 r No Dave , je to tak trochu jak se rikana na picu , videl bych to ze oneeee by jim mohlo trvat tak 2 dny ( cize zitra ?? ) slo to doporucene tak snad brzo
Březen 4, 201015 r :smich: :smich: :smich: neviem preco ale strasne ma to rozsmialo to onéééé :D:D:D:D:D:D:D okje okej ja len ze ci to pride do vikendu, nech to mozem u babky na dvore montovat:D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.