Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 hele hadi nesbírá někdo takové ty mini lahvičky alkoholu? Mám jich doma pár a docela zajímavé kousky....... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 nechces aby som ti mamu natocil? brata nemam hej aj mama by sa zišla...ale nie stará mama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 hele hadi nesbírá někdo takové ty mini lahvičky alkoholu? Mám jich doma pár a docela zajímavé kousky....... moc pěkná sbírka, ale já ja redši vypiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 to mám po švagrovi....někomu bych to vyměnil za větší láhev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 a nebo můžeš ochutnávat a kombinovat dokud ti nebude blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Jsem netušil, že vybrat novou postel bude tak těžký, je jich tolik, že nevím jakou vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 co postel...ale rošt a pak hlavně matraci..to je síla..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 já to právě myslel takhle obecn no, všechno to povybírat je děs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 nejdůležitější je matrace...teď to taky řeším...a jedna mě vyjde na cca 7000...pro malou jsem objednal za 2500...to je síla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 jo, ty ceny jsou parádní Ale když stará postel už dosluhuje a hlavně vrže tak se nedá nic dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 nesmíš v ní šu*at...ale jen ležet a spát...šu*á se v kuchyni na lince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 nazdar ... tak sem potkal dneska manika v kratasech a triku U nas teplíčko celejch -2,5 Postel nahovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 nesmíš v ní šu*at...ale jen ležet a spát...šu*á se v kuchyni na lince tak já neříkám, že jenom v ní, ale někdy se tomu nevyhneš no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 nazdar ... tak sem potkal dneska manika v kratasech a triku U nas teplíčko celejch -2,5 Postel nahovno nazdár Jiříku, tak u nás je teď -2,3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 a hele Jirka....to byl asi debil ne..v kaťasech..tady stále -5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 ja nerek ze byl normalni :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 nazdar ... tak sem potkal dneska manika v kratasech a triku U nas teplíčko celejch -2,5 Postel nahovno krasa nejaky psycho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 moc pěkná sbírka, ale já ja redši vypiju potom nalej aj mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 nesmíš v ní šu*at...ale jen ležet a spát...šu*á se v kuchyni na lince alebo v kupelke na pracke:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 co postel...ale rošt a pak hlavně matraci..to je síla..... volekedy sa spalo na slame a dobre bolo, teraz tu panovia si chcu ritku na mekom mat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 alebo v kupelke na pracke:D ááá pán je labužník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 volekedy sa spalo na slame a dobre bolo, teraz tu panovia si chcu ritku na mekom mat spíš na slámě jo Dejve? Přesně tak, hezky na měkým a pohodlně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 ááá pán je labužník to je potom pradlo cistejsie ked zaroven peries Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 spíš na slámě jo Dejve? Přesně tak, hezky na měkým a pohodlně ja konkretne nie, ale moj skrecok spi na pilinach a nestazuje sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 to je potom pradlo cistejsie ked zaroven peries tak jak jinak než při zapnutý pračce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.