Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nevim ... podle toho jak budou dobrý :D 5% je povolenejch to je 350 lízátek :smich:

• Autor

tak Jiříku čus zítra....a neulízej se....nemusí to být nutně lízátko..třeba i kolegyně_icon_smich.gif

vy jste všici škodolibý:smich:

• Autor

jo jsem tu taková velká rodina....šmejdů škodolibejch_icon_smich.gif

Nazdar Pešoure ... že by novej ksicht v hospodě??

Čus Máro - a hlavně se z toho nakupování neposer :p

no vy ste sa tu pekne rozpisali teda , takto bezo mna :(

vzbudim se z mrtvice a vy tu zaflejmujete 6 stránek .. no to mi ho vyndej a pojd do mě z boku .... ale nezklamaly jste .. co stránka ani jeden duchaplný příspěvek ... tak se mi to líbí slečny :smich::smich::smich::smich::smich:

Dave , to bylo o nicem .. ani to necti :DDD / co noveho ... ??

Azi , myslim ze MPík s Prudilem si dali zalezet :D

Dave , to bylo o nicem .. ani to necti :DDD / co noveho ... ??

:D:D:D okej ani sa mi nechce keby bola jedna dve strany ok, ale tolko nie:D

kazdy mi zavidi ten kufor:D:D:D:D ze cooooo to jako jak si to spravil mozem to mat aj jaaa :D:smich: :smich: :smich:

zajtra budem bez svojej fabci, rano ju vezem do skodovky a vecer bude hotova,novy soft maju nahrat kvoli nepravidelnemu chudu motora a budu davat dole celu palubovku kvoli tomu ventilatoru co mi huci na prvom stupni a potom klasika garancna prehliadka po 30tis km

čest Everouši! já skočil jen tak na jedno a hned sem ksicht, to je strašný :smich:

Dave - nehuci to kvuli tomu ze mas v kasliku otevrenej ten zaver ???

Btw tu sracku s nepravidelnym chodem taky u me resili softem ... a je klidek... Jak si to instaloval... Me to teda neslape ted v zime kdyz to celou noc stoji tak se jim nechce ( -12 rano ) tak me by se taky nechcelo... jak si to dal ... pod ten plast ??

čest Everouši! já skočil jen tak na jedno a hned sem ksicht, to je strašný :smich:

No .. myslim že bejt ksicht ... tak to si z toho vyšel ještě slušně :DDD

Můžeš to nafotit jak si to tam napral ?? Me to totiž trochu zderofmovalo ten plastik ( pac ta podlozka je trochu vetsi a jak tam byla vule tak se to trochu zplaclo... tak jestli to nedela todle ... ( Prinejhorsim bych ty plasty vyndal .. beztak jsou nam na hovno :D

Libore - parkování / mám firemák ... jak z toho ?? :D

hele, tak když nepřídeš na to podání vysvětlení sám, tak se to bude řešit přes firmu ;) No a jinak je to většinou nafocený jak stojíš, takže se z toho moc nevymluvíš :D

evers: jak někdy čtu tvoje příspěvky, (např. Bojler a péra) tak jsem i za ten ksicht rád. a co jinak, už máš opravenou mašinu?:smich:

Dík vole si kámoš... už chytáš ty MPčkářský manýry...... a já myslel že si jinej kol1

jan říkám jak to je :smich:

evers: jak někdy čtu tvoje příspěvky, (např. Bojler a péra) tak jsem i za ten ksicht rád. a co jinak, už máš opravenou mašinu?:smich:

Opravenou mašinu ?? Sem nějak mimo mísu jak ranní hovínko ;) ... Nechápu ;)

jinak jsem myslel, že v tuto dobu, je každý normální člověk v práci a co vy tu tak smrdíte u pc?

Opravenou mašinu ?? Sem nějak mimo mísu jak ranní hovínko ;) ... Nechápu ;)

Tak to je s tebou už špatný, když se ani netrefíš :smich:

jinak jsem myslel, že v tuto dobu, je každý normální člověk v práci a co vy tu tak smrdíte u pc?

Co tě nemá ,..... vždyť my jsme v práci :smich:

Upraveno od Evers

"I mistr tesař se někdy utne" Liborku :D

"I mistr tesař se někdy utne" Liborku :D

:smich: tak musíš doufat, že jsou v Praze taky hodní a nebudeš to mít drahý

jé soráč eve!!! já se přehlíd, rosekaný to měl Napster050 ono těch ošklivejch sluníčkovech fabulí jezdí víc :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.