Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

vzbudim se z mrtvice a vy tu zaflejmujete 6 stránek .. no to mi ho vyndej a pojd do mě z boku .... ale nezklamaly jste .. co stránka ani jeden duchaplný příspěvek ... tak se mi to líbí slečny :smich::smich::smich::smich::smich:

Vloženo

Dave , to bylo o nicem .. ani to necti :DDD / co noveho ... ??

:D:D:D okej ani sa mi nechce keby bola jedna dve strany ok, ale tolko nie:D

kazdy mi zavidi ten kufor:D:D:D:D ze cooooo to jako jak si to spravil mozem to mat aj jaaa :D:smich: :smich: :smich:

zajtra budem bez svojej fabci, rano ju vezem do skodovky a vecer bude hotova,novy soft maju nahrat kvoli nepravidelnemu chudu motora a budu davat dole celu palubovku kvoli tomu ventilatoru co mi huci na prvom stupni a potom klasika garancna prehliadka po 30tis km

Vloženo

Dave - nehuci to kvuli tomu ze mas v kasliku otevrenej ten zaver ???

Btw tu sracku s nepravidelnym chodem taky u me resili softem ... a je klidek... Jak si to instaloval... Me to teda neslape ted v zime kdyz to celou noc stoji tak se jim nechce ( -12 rano ) tak me by se taky nechcelo... jak si to dal ... pod ten plast ??

Vloženo

Můžeš to nafotit jak si to tam napral ?? Me to totiž trochu zderofmovalo ten plastik ( pac ta podlozka je trochu vetsi a jak tam byla vule tak se to trochu zplaclo... tak jestli to nedela todle ... ( Prinejhorsim bych ty plasty vyndal .. beztak jsou nam na hovno :D

Vloženo

Libore - parkování / mám firemák ... jak z toho ?? :D

hele, tak když nepřídeš na to podání vysvětlení sám, tak se to bude řešit přes firmu ;) No a jinak je to většinou nafocený jak stojíš, takže se z toho moc nevymluvíš :D

Vloženo

evers: jak někdy čtu tvoje příspěvky, (např. Bojler a péra) tak jsem i za ten ksicht rád. a co jinak, už máš opravenou mašinu?:smich:

Opravenou mašinu ?? Sem nějak mimo mísu jak ranní hovínko ;) ... Nechápu ;)

Vloženo (editace)

jinak jsem myslel, že v tuto dobu, je každý normální člověk v práci a co vy tu tak smrdíte u pc?

Co tě nemá ,..... vždyť my jsme v práci :smich:

Editováno: , autor: Evers

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...