Březen 15, 201015 r Autor ideální situace no, pak tam chytíš nějakýho blba jak říkáš a je to v prdeli přesně tak, ale naštěstí je tam rovně úniková cesta...tak kdyby náhodou...dá se tam ujet ...ale musíš to znát...
Březen 15, 201015 r dneska ne...stačilo víkendové píchan í do všech možných otvorů mojí herečky ale měla by ty ženský jich mít víc co
Březen 15, 201015 r Autor Hele Máro, dneska nějak v počtu příspěvků zaspáváme jo koukal jsem...ale už je nehoním..to jen péro ...dneska jsem jen do 12......
Březen 15, 201015 r jasně....taky žeru uzený a piju slívu jako třeba Ty noooo uzený bych si teď dal, si mi nahnal chuť
Březen 15, 201015 r Autor do 14 dní bude kolega udit.....asi si u toho dáme pár pif a něco i ostřejšího....
Březen 15, 201015 r přesně tak, ale naštěstí je tam rovně úniková cesta...tak kdyby náhodou...dá se tam ujet ...ale musíš to znát... no právě, když to tam znáš, tak je to dobrý, taky si tady u nás dávám pozor na určitý úseky, ale když tam chytíš nějakýho"cizince" co to tam nezná a jede jak prase, tak je to pak těžký
Březen 15, 201015 r jo koukal jsem...ale už je nehoním..to jen péro ...dneska jsem jen do 12...... to je lepší co no já dnes do 5
Březen 15, 201015 r do 14 dní bude kolega udit.....asi si u toho dáme pár pif a něco i ostřejšího.... já se už na uzení taky těším, jen jak bude o něco tepleji, tak se taky něco naplánuje
Březen 15, 201015 r jj znáš to kdo říká že nehoní...honí 2x tolik co ostaní... přesně tak, honí každej
Březen 15, 201015 r Autor teď u nás svítí slunce jako v létě...se z toho po*eru... ať už je léto a min. 45°C ve stínu.....jj..climatronic mě ochladí
Březen 15, 201015 r no vidíš, a ani to nebylo tak těžký přiznat co tak k tomuhle se přiznám viď, co je na tom?
Březen 15, 201015 r teď u nás svítí slunce jako v létě...se z toho po*eru... ať už je léto a min. 45°C ve stínu.....jj..climatronic mě ochladí tady ne, ale už je aspoň +1, tak to snad do odpoledne všechno roztaje no jo zas, já si otevřu okýnko a taky mě to ochladí
Březen 15, 201015 r Autor tak k tomuhle se přiznám viď, co je na tom? .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> přes tak NIC na tom není...HONIČI
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.