Březen 15, 201015 r Autor ani nemluv,mám toho už plný zuby,prst furt bolí a já lítám jak hadr takže ještě budeš chodit k zubařce jo...když toho máš plný zuby
Březen 15, 201015 r Autor dnes som sa viezol SuperBeckom do roboty a co jako...máme se po*rat nebo závidět.....mě šéf vozí A8 4,2.....a taky to nikomu necpu
Březen 15, 201015 r Autor to ti ho měli rovnou uříznout a měl bys klid:D ty jsi tedy přející kámo.....
Březen 15, 201015 r ty vole nazdar.... to je zas den na picu... rano zacpa D5 .. sest aut v sobe ... čus.... no se ani nedivím v tomhle počasí
Březen 15, 201015 r ty vole nazdar.... to je zas den na picu... rano zacpa D5 .. sest aut v sobe ... nasiel si si postu a tam odkaz na tu foto toho onééého?
Březen 15, 201015 r jooo .. koukal jsem ... přesně tak sem si to onééé představoval ... Psal tam maník o te obímce četl jsi to ... tak to vydim, že to vyřešim takto... Nazdar Ondro , už v akci jo ??
Březen 15, 201015 r Autor ty vole nazdar.... to je zas den na picu... rano zacpa D5 .. sest aut v sobe ... buď rád že to nejsi ty....
Březen 15, 201015 r no jo no ... na píču ... včera taky ... u Hořovic .. D5ka na Prahu ... .tak 2 auta v sobě , kopletně zavřená dálnice ( kooukal jsem že i vrtulník tam byl ) ..Děs ty lidi jezděj jak kokoti
Březen 15, 201015 r jooo .. koukal jsem ... přesně tak sem si to onééé představoval ... Psal tam maník o te obímce četl jsi to ... tak to vydim, že to vyřešim takto... Nazdar Ondro , už v akci jo ?? čau Jirko,jj dnes poprvý
Březen 15, 201015 r Tak to seš asi ještě zmatenej jak lesní včela co ?? ... Coveče nějak zanedbávám komp , pořídil jsem si Wiičko tak to teď mastim o 106 :DD
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.