Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jj typuju Deva na fetiš,latex apod.věci :smich: :smich:

latex-catsuit-mask-lens-600.jpg

no a zas ale toto je moc:D a este k tomu chlap:D cize toto FAKT NE :Dlol

my tu řešily Deva že se ještě nějak neprofiloval lol

no já a vlku......a on je tady :smich: :smich: :smich:

hej hej som tu:D ste ma ohovarali vy hovada :D

no já a vlku......a on je tady :smich: :smich: :smich:

daval by som si pozor byt tebou :D nikdy nevies kde mozem striehnut :D

dave já myslel že by sis to taky dal na sebe,né že bys v tom ojel chlapa :smich:

dakujem:D ale tu radost necham tebe :D

Dave je videt ze kazdej hrajem na jinym pisecku, ja sem rocker srdcar :D Nejaky gothic saticky to me bere vic nez pipka v ruzove sukni na dižině :smich:

nj, sto ludi sto chuti, ale ako urcite neodsudzujem nikoho:)

boze nech uz su styri hodinyyyy :D

no jasny :D hlavně ať je teplo :D To pak maj uchyláci rej :DDD

teplo este ne:D zajtra sa idem boardovat :D takze nech je este chvilu zima:D

teplo !

dakujem:D ale tu radost necham tebe :D

né to je poho,mě stačí toto :smich: :smich:

29197.jpg

jj kuava ať už je teplo,pěkně tričko a kraťasy a jdu,žádný oblíkání jako teď

Jirko tak jsem to poslechl a opravdu žádná sláva,3 písničky good zbytek o ničem,takže si o nic nepřišel

sak a kto ti kaze sa obliekat :D saj si gulu do ust a chod von :D

Maďar vysvetľuje, čo je to včela:

- Á čella, to taký malý izé, líta jak tačik, ščípe jak feferón, celofán krídla má, pruhovaný tričko nosí, sere sladký vazelín a bútlavý strom garážuje

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Přijde ožralý chlápek do hospody, je strašně nepříjemný a barmanovi říká, že chce jedno džubridžu.

Barman neví co to je, tak jde do kuchyňky a vychčije se do sklenice. Přinese to chlápkovi, ten to vypije a říká, že chce ještě džubridžu. Tak barman zase odskočí do kuchyňky a řekne kuchařce, ať se do toho vymočí. Donese to chlápkovi, ten to opět vypije a říká, že chce ještě džubridžu.

Barman odskočí do kuchyňky a řekne číšnici, ať se do toho vymočí. Ta říká, že zrovna dostala menstruaci. Barman odvětí, že to nevadí.

Opět to donese chlápkovi, ten to vypije a říká:“ Konečně, tohle bylo džubridžu, tamto byly chcanky“ !

Ahoj,chci se optat zda se někomu neválí doma a v hospodě- v novinách MF Dnes z 8.3.2010 a Blesk z 10.3.2010-je to pro mne důležité,klidně je koupím za rozumný peníz-děkuji všem za ochotu

P.S.Nevím zda je to dle regionů-potřeboval bych Plzeňský

Pokud by tady někomu toto vadilo,klidně smáznout,ale můj mini člen fabiaclubu leží na neonatologickém oddelení,byl mediální hvězda v Blesku,MF dnes a v tv Nova o 17 hodině,to jsem si stáhnul,ale noviny nesehnatelné,chceme mladýmu trochu potůnit jeho knihu od narození

Upraveno od bobo

Přijde ožralý chlápek do hospody, je strašně nepříjemný a barmanovi říká, že chce jedno džubridžu.

Barman neví co to je, tak jde do kuchyňky a vychčije se do sklenice. Přinese to chlápkovi, ten to vypije a říká, že chce ještě džubridžu. Tak barman zase odskočí do kuchyňky a řekne kuchařce, ať se do toho vymočí. Donese to chlápkovi, ten to opět vypije a říká, že chce ještě džubridžu.

Barman odskočí do kuchyňky a řekne číšnici, ať se do toho vymočí. Ta říká, že zrovna dostala menstruaci. Barman odvětí, že to nevadí.

Opět to donese chlápkovi, ten to vypije a říká:“ Konečně, tohle bylo džubridžu, tamto byly chcanky“ !

neeeeee :D:D:D:D:D::D:smich: :smich: :smich: :smich:

Ahoj,chci se optat zda se někomu neválí doma a v hospodě- v novinách MF Dnes z 8.3.2010 a Blesk z 10.3.2010-je to pro mne důležité,klidně je koupím za rozumný peníz-děkuji všem za ochotu

P.S.Nevím zda je to dle regionů-potřeboval bych Plzeňský

vyvolavacia cena 50 € lol

Žena jde za mužem do ložnice a ve dveřích zakopne. Muž ji začne

litovat:"Miláčku, nestalo se ti nic? Pojď si ke mně

hajnout,broučku...." Po bouřlivém sexu jde žena do koupelny a opět

zakopne. Muž jen pootevře oko a zabručí: "Je to možné?! Pi*a

jedna šmatlavá!......"

ten poznam :D

Dave nenavadej ho !! :D

Čte matka inzerát v novinách: Jsem svobodný, mám auto, vilu s bazénem a dvacetileté úspory. Hledám mladou dívku za účelem seznámení.

Ihned zavolá dceru, přečte ji znovu inzerát a po vzájemné domluvě ji vyšle k onomu mládenci. Po týdnu dcera přijede domů, matka se hned ptá, jaké to bylo.

"Mami, ta vila s bazénem je prostě pohádková, auto je kouzelný a on je fešák!"

Matka je zvědavostí bez sebe: "a co ty dvacetileté úspory?"

No, mami, ještě teď mi tečou po nohách!"

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.