Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ondro, tak dnes jsem tam dal ten stěrač, ale těch slov co u toho padlo :smich: tomu starýmu se nechtělo ven, držel tam jak svi.ně :aggressive: ale povedlo se :)

měl šel sundat nádherně,ale kámoš ho tam měl jak kdybys ho tam přivařil lol taky mu nešel vůbec povolit

Vloženo

měl šel sundat nádherně,ale kámoš ho tam měl jak kdybys ho tam přivařil lol taky mu nešel vůbec povolit

tak to si měl štěstí, já se s tím sr.al pěknou dobu:D

Vloženo

no nazdár kamaráde biggrin.gif

no nazdar...ty hele Libore..co máš vlastně za auto? Jo už vím....splácaninu FI a díly z FII co_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif když nesmím už do Tvého vlákna..tady si můžu psát co chcibleh.gif

Vloženo

no tak že by 1,4 byla "pořádnej" motor...nevím....ale já se nikdy netajil tím, že klidně slabší...mě dostačující motr ale FULL výbavy než silnější motor a SOC edition a pak to dohánětbleh.gifbleh.gifbleh.gif

Vloženo (editace)

tak v porovnání s 3 hrnkem to pořádnej motor je lol, a když už něco tvrdíš, tak zapoj aspoň trochu mozek, i když u tebe to bude asi těžký, já vím :p Ale pokud by si aspoň trochu přemýšlel, tak víš, že soc edition rozhodně nemám ;):p

Editováno: , autor: baris

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...