Tomas86 Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Ahoj Ondro, jj videl jsem dekuju za chvalu, no jinak je toho a bylo toho silene moc v praci ale snad uz to bude lepsi a budu tu uz vic, jinak jsem byl jeste minulou stredu na magostratu a nechal jsem si zapsat ty 16" do velkeho TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 já tu teď taky nebyl,jsem marodil měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 na kolik to zapsání vyšlo a co k tomu bylo potřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 jinak počasí parádička,vypadá to že o víkendu přezuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 co tenis ondro jak to dopadlo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 ča Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 pic ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 tenis docela dobrý,debl jsem nakonec nehrál ale rovnou singl hoďku a stačilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Dave jak bylo? nazdar nazdar:) uuuplne super, slniecko 15 stupnov, kopec snehu, opaleny som co to sme popili no proste klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Zapsani me vyslo na 100,-CZK a potreboval jsem ten papir, na ktery je odkaz v mem topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 A copak ti bylo ze mesic marod? a uz jsi ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 nazdar nazdar:) uuuplne super, slniecko 15 stupnov, kopec snehu, opaleny som co to sme popili no proste klasika ses pře ten obleček i opálil,joo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 vidim ze u teba sa tieto chujoviny drzia dlho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Dave : ty kluku vopálenej ... tak aspoň si to přežil... se dneska chystám na brusle tak uvidime :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 nooo hej korcule to je tiez moje:) uz bysom ich mohol oprasit tiez:) btw , uz mam hotovu strechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 vidim ze u teba sa tieto chujoviny drzia dlho jj mě to jen tak nepustí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Dave : ty kluku vopálenej ... tak aspoň si to přežil... se dneska chystám na brusle tak uvidime :DD sis nechal nabrousit nože??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 A copak ti bylo ze mesic marod? a uz jsi ok? měl jsem těžkej zánět v noze,sem sí rozřízl palec a za 2 dny jsem musel k doktorovi,pak jsem bral troje antibiotika,takže docela mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 tak kdo se obětujete a pomůžete jí?? http://www.super.cz/clanek/38314-nova-ceska-miss-valkova-hleda-chlapa-pul-roku-nemela-sex.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 ahoj klucííí tak jak je, já už jsem po obídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 tak kdo se obětujete a pomůžete jí?? http://www.super.cz/clanek/38314-nova-ceska-miss-valkova-hleda-chlapa-pul-roku-nemela-sex.html este by som sa stratil v tej jej dzungli ...sak po pol roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 http://www.novinky.cz/ekonomika/195414-skode-auto-prudce-klesl-zisk.html čus blumy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 čau bukvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 wole víš co to znamená bukva?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 No jasny ... chystame se na stadion jasne ze inline hnupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.