Evers Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 ty si kurvička Liborku s mi to přines na podnose !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 dneska je to tady nějaký pichlavý koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Liborku s mi to přines na podnose !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 dneska je to tady nějaký pichlavý koukám ještě že už za chvilku končím:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 dneska je to tady nějaký pichlavý koukám Doslova :DD Hele mizim cus zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 ještě že už za chvilku končím:D i já a přemýšlím že asi vytáhnu skůtra ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 čuss.co večír nedojdeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 nazdar lamy......nevím proč se pořád obouváte do mě ...nejsem žádná bukva.......tady byl klid když mě tu prudil jen Jirka s Ondrou a nebyl tu Libor.....to byla pohoda....taková domácí...ale teď....pod dohledem skoropoldy je to děs a hrůza....normální šikana z jeho strany......asi to řeknu doma a bude to...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 dobré ráno No Máro, když se koukneš o pár stovek stránwk dozadu, tak zjistíš kdo s tím začal Tak si teď nestěžuj a když nebudeš rejt ty do mě, tak ani já do tebe:D To s tojí o zamyšlení ne? Jinak doma to říct můžeš, to je tvoje právo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 jasně, ale už jsem několik stovek stránek zcela v pohodě.... a tímto končím tuto diskuzi......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 takže to bylo jen takový ranní pomatení mysly? Sám jsem rád, že tuto diskuzi končíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 a zase...jaký pomatení.....ach jo....jdu si radši osetřit palubku a gumy okolo dveří...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 no že si nejdřív stěžuješ a pak že zas si v pohodě Jo očistit interiér mám taky dnes v plánu, tak na to jdu taky rovnou nejspíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 ahoj Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 krasne dobre ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 včera jsem shlídl docela zajímavej film Libore,najdu ti link mmt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 to jsem zvědavej co to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Jedete někdo na autosalon do Lipska, teď v dubnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 nejede nikdo stejně jako Ty...tak tu neplaš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 hele, nech toho, nebuď hnusnej A já tam jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 ale ale ale ale........já zase byl v ženevě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 no a? co sem zas taháš Ženevu Já se ptal na Lipsko víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 a co sem ty taháš lipsko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 No se ptám, jestli tam někdo jede, že by jsme tam dali sraz, už to chápeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.