Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

To chce klid i trpaslici meli svyho brumlu _icon_smich.gif

a šmoulové svýho taťku šmoulu....

život musíme brát s humorem,známe se tak se kuava musíme trošku škádlit lol:palec2:

nevím jak to slušně napsat,ale Marku chováš se opravdu jako fracek,dlouho jsem to bral s nadhledem ale začínáš to přehánět,trošku sebereflexe a nadhledu by ti neuškodilo

+1 plně souhlasím

• Autor

Máro biggrin.gif minimálně tvůj zaměstnavatel bude mít radost biggrin.gif

jemu je to jedno...bleh.gif důležitý, že když je průser...vyřeší se...jako teď když potřeboval během 1h nový poličky do karavanu.....no a za hodinu je měl...a vo tom to jepost-23-1156182784.gif

• Autor

+1 plně souhlasím

libore.....klid....a sundej máslo z hlavy...bleh.gif

narozdíl od tebe tam žádný nemám, umím to brát s nadhledem, ne jak ty, sým rejpeš a máš narážky, ale když má někdo něco na tebe, tak se hned nasereš, to není dobrý ;)

• Autor

OK....ale já se alespoň na předchozí stránce všem omluvil...to nikdo jinej z Vás neudělal a neříkej že by jste se neměli tak za co omlouvat.......tak co ještě víc chcete?.....a neboj nekončím zde.....

Tady to ale nesmíš brát tak vážně, stejně tu každej píše jen plky ( čti velmi inteligentní názory a postřehy :smich: ) Takže to ber s nadhledem a zasměj se tomu jako ostatní :) A je dobře že zde nekončíš :palec2:

• Autor

no co bych si bez Vá asi počal....že......

Jen bych chtěl říct, že některé věci jsou reálné :D

no co bych si bez Vá asi počal....že......

přesně tak, bys to bez nás ani nevydržel :smich:

no občas si i něco takovýho najde :smich:

a to například? lol

Libore nepůjdeš s náma na Serje??

Třeba sexuální úchylky některých jedinců :D

• Autor

Jen bych chtěl říct, že některé věci jsou reálné biggrin.gif

co něco konkrétního myslíš....

• Autor

Třeba sexuální úchylky některých jedinců biggrin.gif

kterých???

Libore nepůjdeš s náma na Serje??

co není u systému, tak jsem od něj nic neslyšel, tak nevím, ale klidně bych i zašel, a kdy to je?

Libore u nás v civilizaci :DD

Maro : Dave , Libor , #*#* a tak :D

Včera sem vzal auták do WAPU , to byl záhul ... Dostat z toho ty sračky... bude to chcit tak ještě jednou ta největší masnota je přyč ale uplně spokojenej nejsem :D

takže pánové za včerejší výkon doma :D jsem si zasloužil škodovácký sluneční brýle,těd jsem si je byl vyzvednout... kdyby to tak fungovalo u štelováku co jsem bral,tak mladou nepustim z ložnice a furt se na ni válim  :smich:

Třeba sexuální úchylky některých jedinců :D

jj to tu máme asi všichni něco lol

Včera sem vzal auták do WAPU , to byl záhul ... Dostat z toho ty sračky... bude to chcit tak ještě jednou ta největší masnota je přyč ale uplně spokojenej nejsem :D

to věřím,chce to nějakej slušnej šampon a ten to taky veme dolů pak

takže pánové za včerejší výkon doma :D jsem si zasloužil škodovácký sluneční brýle,těd jsem si je byl vyzvednout... kdyby to tak fungovalo u štelováku co jsem bral,tak mladou nepustim z ložnice a furt se na ni válim  :smich:

Azi : ty ses jak pes rodicu , kdyz po tom hajzlikovi neco chci musim mu dat piskotek :smich: :smich: :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.