Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

za to ze sa nehas...tvoj problem :p

• Autor

za to ze sa nehas...tvoj problem bleh.gif

jak necháš........takže mě za to nadáváte a někdo /Ty/ budeš sprostej jako prase....dobrý........

neboj sa nebudem:)

no myslím Dave že by ses měl trošku zklidnit ;) takto sprostě tu mluvit na sebe nebudeme ;)

• Autor

díky Ondro, za zásah...každému zde stejněwink.gifpost-23-1156182784.gif a dejve : klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííd_icon_smich.gif

díky Ondro, za zásah...každému zde stejněwink.gifpost-23-1156182784.gif a dejve : klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííd_icon_smich.gif

vobec nehovorim sprosto:) len mate zly uhol pohladu :)

tak určitě,bavit se tu můžeme o všelijakejch věcech všichni,ale nadávat si nebo být na sebe sprostí přeci nemusíme a nebudeme

Zdar , tak autak uz ma nove "cvičky" koukam Dave ze slusne vychovani ty nic nerika lol

• Autor

tak určitě,bavit se tu můžeme o všelijakejch věcech všichni,ale nadávat si nebo být na sebe sprostí přeci nemusíme a nebudeme

no jasně...když už to chápu i já.....wink.gifsmile.gif

• Autor

furt nemám přezuto...se mi nějak do toho nechce....ráno je tu pořád -2°C a přes den max.10°C.....a to se má ještě tady u nás na víkend ochladit....

hele u nas to same :D rano -2 - 0 a odpoledne ale +20 .. to tem gumam taky nesvědčí...

Ale frajer v pneuservisu sem koukal : sundal to / ocelovym kartacem sundal rez , nastrikal to antikorozakem , vyvazil , nafouknul ... no ja cucel :D

• Autor

no asi se objednám na příští týden.....už je v pneuservisech zase klid a pohoda...první nápor je pryč :)

Zdar , tak autak uz ma nove "cvičky" koukam Dave ze slusne vychovani ty nic nerika lol

čau,no mě to čeká asi o víkendu.

co včera,hráls??já došel z tenisu a byl jsem nějak KO tak jsem ani pc nezapnul

covece ani sem to nezaplnul... :D takze taky cistej ...

maro : ja tam vcera volal a rano me bral ( bych rekl ze naval uz nebude ) :DD

furt nemám přezuto...se mi nějak do toho nechce....ráno je tu pořád -2°C a přes den max.10°C.....a to se má ještě tady u nás na víkend ochladit....

no tady takovou zimu nemáme,ale nechce se mi lol

• Autor

jedu se objednat...mám to z práce cca 1km :).....musím nechat moje full al převážit....

no tady na jihu blíž u moře je tepleji lol

u moře :D ja umřu D:DD

blíž moře lol ,Mušov neberu jako moře

kua clovek by rek ze bude pekne o vikendu ale hovnohovno zlata rybko ...:(

jj taky sem to četl,na horách dokonce sněžit :feve: fakt na pikaču,místo toho aby už jen svítilo a bylo teplo :wallbash:

no co uz ste sa ukludnili chlapci? :p

něco tady smrdí :D

si nedychaj popod nos :D chod si umyt zuby :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.