Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

hoši nabízejte mi poklici.....pls :)...viz můj podpis

zkusím se ti poptat Marku,jediný co ti můžu teď nabídnout je stěrač zadní do zásoby :)

• Autor

tak ten zadí stěrač zatím nepotřebuju :)...jo ale nechci za to platit..to je jasný...klidně čorku...já se sám bojím to někomu šlohnout_icon_smich.gif

• Autor

to byla prdel.....Ondro..._icon_smich.gif

• Autor

ale třeba se někomu povaluje doma.......

spíše hledat vedle silnic tak jich bude hodně lol

to je zase kurva den vysraný .. nazdar hoši  :smich:

čau Azi,no ani nemluv samý problémy :feve:

vysrala se včera pračka.. obvolal jsem X opravářů v kolíně,hoře,nymburku,čáslavi,poděbrad a nikdo to nedělá,nebo si mam zavolat příští týden... tak jsem se na ně vysral a šel to opravovat sám..... :smich: to byla šou .. na tohle jsem technický antitalent a navíc jsem strojař  ;) Jak myslíte že to dopadlo?

jak stará je pračka a značka jaká?

3 roky   :aggressive:  Indesit WIE 107... motor se přestal zničehonic točit,ale cyklus pokračoval,akorát naskakovaly minuty že se to prodlužovalo .. motor jsem proměřil a je OK,tak jsem vyndal PC a obvody nevypadaj spálený, tak jsem rozebral čerpadlo ,proměřil a OK .. tak jsem to smontoval a heuréka ... ono to funguje ... akorát nevim jak dlouho :)  

Upraveno od azriel

Pánové dám Vám hádanku,jsem zvědavej kdo logicky uvažuje ;)

Řídíš auto a udržuješ konstantní rychlost. Po tvé pravé straně je hluboký sráz. Nalevo od tebe jede obrovské požární vozidlo a udržuje stejnou rychlost jako ty. Před tebou cválá prase, které je zjevně větší jako tvoje auto a proto ho nemůžeš předjet. Zezadu tě pronásleduje vrtulník letící na úrovni terénu. Prase a vrtulník mají přesně takovou rychlost jako tvoje vozidlo.

Co musíš udělat, aby ses v bezpečí dostal z této situace?

3 roky  :aggressive:  Indesit WIE 107

no myslím že levněji vyjde koupě nové pračky jak oprava

Pánové dám Vám hádanku,jsem zvědavej kdo logicky uvažuje ;)

Řídíš auto a udržuješ konstantní rychlost. Po tvé pravé straně je hluboký sráz. Nalevo od tebe jede obrovské požární vozidlo a udržuje stejnou rychlost jako ty.  Před tebou cválá prase, které je zjevně větší jako tvoje auto a proto ho nemůžeš předjet. Zezadu tě pronásleduje vrtulník letící na úrovni terénu. Prase a vrtulník mají přesně takovou rychlost jako tvoje vozidlo.

Co musíš udělat, aby ses v bezpečí dostal z této situace?

vyskočim do srázu a nebo se na to vyseru a duponu na brzdu :D,ale pochybuju,že taková situace nastane,navíc prase necválá :D

no myslím že levněji vyjde koupě nové pračky jak oprava

jasný ale pračka za 10litrů snad musí chvíly vydržet ... naši maj pračku už 12 let a jednou se měnil akorát řemen

Upraveno od azriel

tady mam jeden vtip:

Baví se liška,vlk, a medvěd o zaměstnání.

Liška říká: "zaměstnali mě v drůbežárně jako hlídačku,ale druhý den počítali kuřata a tak mě hned vyhodili."

Nato vlk říká: "mě zaměstnali na salaši a když po týdnu spočátali ovce,tak mě taky vyhodily."

Medvěd se chlubí: "to já už dělám v cihelně měsíc a je to super."

Vlk s liškou se diví: "V cihelně?Jak to tam vydržíš?"

Medvěd suveréně: "No jak?Cihly nežeru a ukrajince nikdo nepočítá."

Dobré ráno :)

nevíte jakej filtrbox bude pasovat do RS krom rsovýho ?  ;) 

Dobré ráno :)

čau Libore,přečti si hádanku ;)

vyskočim do srázu a nebo se na to vyseru a duponu na brzdu :D,ale pochybuju,že taková situace nastane,navíc prase necválá :D

jasný ale pračka za 10litrů snad musí chvíly vydržet ... naši maj pračku už 12 let a jednou se měnil akorát řemen

co se týče hádanky,vysvětlení dám až za chvilku

co se týče pračky tak před 12 rokama byla kvalita u všeho úplně jinde než je dnes,dnes je to spotřebka bohužel

nevíte jakej filtrbox bude pasovat do RS krom rsovýho ?   ;) 

dobrý už jsem si to zjistil :D :smich:pasuje ze 74 Kw  lol

tak třebas bude i levnější jak z RS :smich:

:smich:  to těžko ... nemůžu to nikde sehnat a za nový jeldovi davat 2800,- nebudu  ;) to tam radši prásknu sportovní za 900,-  :smich:

no ta cena docela vrtula lol

a ve škodovce o 1/3 dražší .. takže psycho

čau Libore,přečti si hádanku ;)

To netuším a po obědě se mi nechce přemejšlet :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.