spineshank Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 tady chčije a chčije jak u vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 tada je pod marakem a zatím..zatím nechčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 no tady celou noc a to zítra máme mistrák a v neděli máme dohrávat další kterj jsme min.sobotu nedohráli kvůli dešti,ale mám obaavu že se nebude hrát vůbec přes víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 cus , je to na hovno tady chcije uz 3 dny v kuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Ahoj, tak tady taky chčije Jirko, ale v úterý jste měli celkem pěkný počasí, když jsem přijel domu, tak u nás bylo hůř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 cus , je to na hovno tady chcije uz 3 dny v kuse hoj,tady bylo až do večera fajn,ale jak jsem jel z trenálu okolo20,30 tak začalo kapat a pak už jen chcanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Ondro ty ten tenis nejak moc žereš Ćau Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 hele mám new rakety,oblečení a boty tak to musím trošku žrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 hele mám new rakety,oblečení a boty tak to musím trošku žrát tak základ už máš...teď se jen naučit trošku hrát co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 tu je pod mrakom a mrholi...a tak ma byt aj cely vikend a aj horsie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Zase po sobě jdete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 nejdeme...jen píšu co si myslím :) a nelez furt na OC club Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 tak základ už máš...teď se jen naučit trošku hrát co no tak nějak to přehazuju Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 kdyz tam maj pekny temata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 myslíš ta +18 žee?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 tu mam nejraději Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 no tak nějak to přehazuju Máro .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> a já myslel že hraješ tenis a ne přehazovanou...já jsem truhlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 a už tu poprchává.....sakra..... oběd!!!!! knedlo-vepřo-zelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 ja vim maro D: je to na OC :DDD tady porad chcije ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 tu mam nejraději jj i já tam chodím zkontrolovat ty příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 a já myslel že hraješ tenis a ne přehazovanou...já jsem truhlík to se tak říká že to přehazuješ,nemůžu ti napsdat jak mi to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 kdyby jsi hrál golf..pošlu ti míčky....ale tenisák....no jedině že bych ho sebral psovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 obed: gulasik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 kdyby jsi hrál golf..pošlu ti míčky....ale tenisák....no jedině že bych ho sebral psovi tenisaku ti muzu poslat kolik chces,ohrajem jich za tyden hodne popr i spoceny potitka ti kliďo můžu nechat jako suvenýr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.