Květen 20, 201015 r Covece to nezni uplně blbě - sice uplně nesnašim Supporty ale zbytek kapel slušnnééé
Květen 20, 201015 r Covece to nezni uplně blbě - sice uplně nesnašim Supporty ale zbytek kapel slušnnééé no jsem zvědavej na Martičku a ty její kozy lol
Květen 20, 201015 r kuava teď mě došlo klubo výpletu na tenis 4500,- je to dražší jak struny co tu mám do křovíňáků
Květen 20, 201015 r kuava teď mě došlo klubo výpletu na tenis 4500,- je to dražší jak struny co tu mám do křovíňáků Ty kokosko , a ještě si to pleteš sám jo
Květen 20, 201015 r néé to mi plete za 100,- správce,vzal jsem novej výplet co s ním hraje i Rafa tak budeme testovat
Květen 20, 201015 r no já valím hned jak zvřu krám,doufám jen že nebude taková kosa jako v úterý,protože to fakt bylo žrádýlko
Květen 21, 201015 r Dobréé ráno, aaaa budoucí majitel parkoviště k nám taky zavítal. Počasí se snad lepší
Květen 21, 201015 r Autor čus...i já jsem zde....pánové zase jsem dostal od dvorního pekaře celou přepravku koblížků, koláčků a td.....no žere celá dílna
Květen 21, 201015 r Autor tak je to dobrej kamarád co občas něco potřebuje....tzv. VÝMĚNNÝ OBCHOD .....
Květen 21, 201015 r Jooo táák bartr Ted jsme tu meli nabidku ze bude melat inzerci v casopisu pro Lotos Club Ale nejak to nedopadlo / tak byl sef celej smutnej taky chtel bartrovat
Květen 21, 201015 r Tak ja nevim no tak se rozhodni :DDD Sem vcera otevrel medovinu co sem dostal ( bartr ) a covece sem myslel ze oslepnu ... Já si přihnul jak je šlověk zvyklej že to má 12 a to bylo jak lampa slivky sem až myslel že to neustojim
Květen 21, 201015 r Autor tak víš co..pivo je pivo a kořala je kořala...ale to musela bejt sakra extra medovina...ta se nedělá tak moc silná .....zrak máš dobrej
Květen 21, 201015 r tak ráno trošku májovej deštík a nyní to vypadá na pořádný azuro jinak zdarec borci
Květen 21, 201015 r tak dneska to vypadá asi na nějakou pizzu když máme ten pátek,jen nevím kterou ještě http://www.pizzerierosice.cz/?ukaz=pizza_listek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.