Květen 25, 201015 r Dejve chtít můžeš Libore ty si ale ... SH v sobotu tak nemel no jo, blbej termín, až do neděle budu u Karlovejch Varů no...
Květen 25, 201015 r Tak už Dejva nechte , přece neznamená že je vylízaná slovenská palice bez trošky respektu k zákonu když jednou uklouzne a blbě zaparkuje
Květen 25, 201015 r no jo, blbej termín, až do neděle budu u Karlovejch Varů no... OOOOOOOoooOOOOOOO to bude asi velkej mejdan
Květen 25, 201015 r OOOOOOOoooOOOOOOO to bude asi velkej mejdan ale né s Márou, utoho se stavím jen na kus řeči a zkontrolovat jestli má opravdu FULL
Květen 25, 201015 r Tak už Dejva nechte , přece neznamená že je vylízaná slovenská palice bez trošky respektu k zákonu když jednou uklouzne a blbě zaparkuje mu pak na srazu hospody ukážeme, jak se má správně parkovat
Květen 25, 201015 r ale né s Márou, utoho se stavím jen na kus řeči a zkontrolovat jestli má opravdu FULL Věřim tomu že bude plnej ale semene
Květen 25, 201015 r Věřim tomu že bude plnej ale semene ty si prase, jde vidět na co myslíš ty buzerante Upraveno Květen 25, 201015 r od baris
Květen 25, 201015 r u nas se to už zažilo už se neříká stojíš jak p**a ale jak Dejw no to je ale nadávka jen pro ty nejvážnější případy, jinak je to moc urázlivý
Květen 25, 201015 r já taky ne..........berou mě trojkou ....ale mám je rád.... tak to tě trumfnu...já to beru žiletkou až na kost
Květen 25, 201015 r tak další smutná zpráva dnes http://kultura.idnes.cz/paul-gray-basista-metalove-kapely-slipknot-byl-nalezen-mrtvy-pu3-/hudba.asp?c=A100525_092543_hudba_ob
Květen 25, 201015 r Autor Věřim tomu že bude plnej ale semene ty dobytku jeden...počkej v Hradci.....nebudeš stačit polyk.....utíkat
Květen 25, 201015 r Autor Jo, sraz hospody by to chtělo jen taková technická, proč jsem psanej až na posledním místě Máro????!!!!!!! .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> jsem si na tebe nějak nemohl vzpomenout víš
Květen 25, 201015 r ty dobytku jeden...počkej v Hradci.....nebudeš stačit polyk.....utíkat Takže mě vysprchuješ jo ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.