Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 já vím...nejsem......vždyť jsem vedoucí....a to nemůže dělat nějakej blbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 No realita mluví jinak, stačí se kouknout do vlády Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 já ale vládnu jen u nás ve firmě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 koukám Libore novej popisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 tak pěkná omalovánka ta paní http://www.novinky.cz/koktejl/201533-nejpotetovanejsi-zena-sveta-se-dostala-do-knihy-rekordu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Ondro, to se zas Mára nudí no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 myslíte že potetovanou i píču ze vnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 myslíte že potetovanou i píču ze vnitř na co ty nemyslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 myslíte že potetovanou i píču ze vnitř no nevím Máro,ale ani mě to nějak neláká u tohoto ro prozkoumat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 na co ty nemyslíš .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> a ty se zase stydíš napsat jestli má i pr*el ...co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 no nevím Máro,ale ani mě to nějak neláká u tohoto ro prozkoumat .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> nevěřím...láká..už scháníš jejího mejla.. co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 a ty se zase stydíš napsat jestli má i pr*el ...co tak prdel asi mít bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 myslíš že i vevnitř???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 To mi je jedno Klidně ať si nechá potetovat celý střeva, když jí to bude dělat dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 nevěřím...láká..už scháníš jejího mejla.. co toto už jsou i na mě velký omalovánky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 tak co jirko sraz...dejv je tajemnej...to asi bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 čau chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 jen pro připomenutí http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Nazdár Jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 No tak ja vam to reknu - Nejdriv mě vzal na oběd tam se mě snažil opít ( i platil uličník - tak sem hned věděl že něco bude chtít ) , potom na romantickou procházku Prahou ( mě začlo bejt jasný že bude zle :DD ). Tak sem to zahrál do na levačku , že mě bolí hlava a musím dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 jen pro připomenutí http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats No jooooo, ty spamere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 No tak ja vam to reknu - Nejdriv mě vzal na oběd tam se mě snažil opít ( i platil uličník - tak sem hned věděl že něco bude chtít ) , potom na romantickou procházku Prahou ( mě začlo bejt jasný že bude zle :DD ). Tak sem to zahrál do na levačku , že mě bolí hlava a musím dom jaj, no ten Dejv se nezdá :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 jaj, no ten Dejv se nezdá snad nebudeš jako on Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.