Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

dobře libore, tak si ho Ondra vyhonil...kdo z nás to nědělá že jowink.gif_icon_smich.gif

No však jo, jen ať si udělá dobře, ale pak ať tu nesvádí na mě, že já mám choutky :D

• Autor

ale ty jsi tu náš bu*ík on ne_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif on je honič...ty píchač165.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

jojojo, nevím kdo mě sváděl, koupil mi pití a zatáhnul do auta :smich::smich:

• Autor

protože pršelo a ty jsi měl nagelovaný vlasy..._icon_smich.gif a chtěl jsi vidět mojí full ze vnitřbleh.gif

Upraveno od Marek

ále, co to tu zas vyprávíš :smich:

• Autor

nic než pravdu...ani křišťál nemůže být křišťálovější..._icon_smich.gif

• Autor

jojojo, nevím kdo mě sváděl, koupil mi pití a zatáhnul do auta _icon_smich.gif_icon_smich.gif

víš Libore, když jsem viděl že nemáš na zaplacení, tak jsem to celý zaplatil......ale měl jsi to říct rovnou aby nevznikla ta trapná situace.....při placeníbleh.gifbleh.gifbleh.gif_icon_smich.gif

jo :D ale kde si předtím ten křišťál měl to už neříkáš :D

• Autor

kde...schovanej na právech v plzni_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

víš Libore, když jsem viděl že nemáš na zaplacení, tak jsem to celý zaplatil......ale měl jsi to říct rovnou aby nevznikla ta trapná situace.....při placeníbleh.gifbleh.gifbleh.gif_icon_smich.gif

:smich::smich::smich: Tak teď si mě pobavil :D Ale tak já chápu, že se tu stydíš říct, že si semnou chtěl být za dobře, tak si utíkal platit :D

• Autor

ne Libore, ale mám to známou servírku a nechtěl jsem mít kvůli tobě problém...víš....jako bez peněz to jde možná u vás na vesnici ale tady jsi byl BIG CITIbleh.gifbleh.gif

ale, najednou si tam měl známou :D A peněz jsem měl dost, přeci jen to byl začátek víkendu a ten víkend byl dlooouhej :D A CITY ;):p

• Autor

ne CITI......jo prachů jsi měl dost.....proč jsi mě na něco tedy nepopzval?????????wink.gif

• Autor

končím...tak čus zase někdy? kdy? nevím :)

tak když myslíš :D no protože si utíkal to platit dovnitř :D tak se měj .)

:smich::smich::palec2: No jako Ondro, zas to nesváděj na mě, ty si tu dnes začal s tím, že sis to udělal lol

no já ale mluvil o kávě Libore ;)

jojojo, nevím kdo mě sváděl, koupil mi pití a zatáhnul do auta :smich::smich:

no už to z vás leze ta vaše schůzka :palec2::prc::smich: :smich:

čau Libore,no taky jsem se teď musel udělat :palec2:

tak si to přečti tady ;)

no už to z vás leze ta vaše schůzka :palec2::prc::smich: :smich:

závidíš co? :pkol5

tak si to přečti tady ;)

no mělo tam být místo se si lol

závidíš co? :pkol5

no jako já celkově nejsem závistivej člověk a i 4% menšině tu lásku přeju :prc::smich:

kua škoda ze sem jel jak fretka dneska , co jsem to tak pročetl tak jsem přišel o slušnou guy zábavu :smich: :smich: :smich:

:D Máro zejtra to prozkoumám a doženu to , dneska na to seru :DD

Ondro : tak dík za radu , přej se to nějak vyřídilo samo :DD ( zejtra doženu moje resty :DD )

• Autor

jj..jirka s liborem se hádej kdo je větší řitopich _icon_smich.gif

Byli jste někdo v Brně na autosalonu? Má tam cenu jezdit?

Tak jsem to dnes proběhl, za 3 hod. jsem byl fertig. Řekl bych dost slabé, byly i lepší ročníky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.