pešír Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 dobré ranko standis: tak to začalo být zajímavý a nakonec nic co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 kde ste doprčic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Dobré ráno, u nás je to jak u moře 31 ve stínu 45 na sluníčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 tak koukám, že dnes je to tu fakt live!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 no u moře bych se nejraději už válel no asi se začnu pomalu dívat po nějaký dovči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 pešíř co se dá dělat, snad příště už bude lepší konstelace hvězd co by jsi Ondro chtěl, v tomhle vedru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 no u moře bych se nejraději už válel no asi se začnu pomalu dívat po nějaký dovči jo, my užplá nujeme dovču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 pešíř co se dá dělat, snad příště už bude lepší konstelace hvězd co by jsi Ondro chtěl, v tomhle vedru tak já tu mám velmi příjemně,ale když vylezu ven před prodejnu tak je to jako kdybych dostal fošnou přes hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 pic sem tu :DD Tak Ondro už to připlulo :DD Good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 čau,to došlo teprve dneska?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 jo, my užplá nujeme dovču kam chceš jet?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Asi vcera ted sem tam ale byl D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 no pak dej foto jak vypadaj na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 jop :_DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 hele je tam nějaký přesný místo nebo je to jedno .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 kam chceš jet?? Zatím máme v plánu Rhodos, ale autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Tam je zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Když to říkáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 hele je tam nějaký přesný místo nebo je to jedno .. já myslím že to je jedno,ale dal bych to nějak do středu,prostě tam kde nastupuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Zatím máme v plánu Rhodos, ale autem seš kamikadze....by mě mohlo ohrát řídit min 24 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 (editace) seš kamikadze....by mě mohlo ohrát řídit min 24 hodin je to dena půl cesty no, ale bedeme se střídat a hlavně nejedeme fábkou bez klimatizace Editováno: 11. Červen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 no já radši sednu v Brně na letadlo a za 2-3 hoďky jsem v pohodičce na místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 na kolik km to máš spočítaný?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 to jo, ale my bereme jako dovolenou už tu cestu, jedeme třema autama, takže by to mělo bejt fajn No ještě nemáme naplánováno kude pojedem, ale něco mezi 2500 - 3000 km to tak odhaduju a to samí pak zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Liborku masoš :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.