pešír Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 co takhle vim jo, tak normálně JEMNYM šmirglem nebo brusnou pastou zdrsnit a nastříkal na to a drží to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 aham no já četl, že se pak z toho barva odlupuje, že je lepší tu vrstvu chromu dát dolu, ale právě nevím jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 co to tam nechat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Kua jste zase zmizeli lovit sukně co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 jojo, pár jich venku vidět bylo Ne, chrom pujde dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Zdravíčko ... čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Čau Jiříku Kluci, mám dotaz, nedával dolu někdo ten chrom z mřížky, nevím čím to seškrábat dolu flexou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 aham no já četl, že se pak z toho barva odlupuje, že je lepší tu vrstvu chromu dát dolu, ale právě nevím jak mám to tak a je to v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Ondro, takže si ten chrom dolu nedával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 ee nedával,myslím že to vzal jen šmirglem a plničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 vždyť to píše néééé?? Ondro máš recht - flexa a kladivo a můžeš si troufnout na všechno :DD :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 já bych se Libore toho nebál. max to necháš za 2 roky znova nalakovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 ok, tak díky kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Libore za nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 (editace) No zrovna ty Jiříku se ozívej, ty sklop uši a lež Editováno: 7. Červenec 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 ok, tak díky kluci budeš to dávat do barvy nebo na černo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 dám to do černý lesklý i s žebrováním, aby se to hodilo k mřížkám nárazníku a lízu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 jinak za chvíli mažu dom,máme dneska velkou párty,Emma má za 2 dny narozky,ale na dnešek si pozvala kamarádky a kamarády ze školky tak jim musím něco dobrého ugrilovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 dětská garden párty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Ty vole to zase budeš vylitej jak řeka v troubkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 no nic taky mažu ... dám nějaký piváky a do postele :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 dám to do černý lesklý i s žebrováním, aby se to hodilo k mřížkám nárazníku a lízu správná volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 ty voe tak vidíš, já napsal krumpáčem nebo šmirglem a málem mě ukamenoval, že se to bude loupat a nakonec to tak udělá tak zase sem měl pravdu Pešír všehochuj teda všehoum, všadebil, všecko zná atd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 čest práci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.