spineshank Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 taky to vypada nabouřku .. ale tak proč ne dneska je to fuk no já myslím že večer to sem taky dojde a bude chcát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 mno vim presne o cem mluvis , my meli zkousku - nez jsem se prevliknul byl jsem durch .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 vypil jsem 1,5litru a vypotil asi 5 litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 ZDAR BANDITI.... PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTEK A ZÍTRA A PAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 čau Máro,s tím alkohelem to nepřeháněj..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Nazdár, tady je pořád slejvák už by to mohlo přestat a přes víkend být zas hezky, ať se líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 čau Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 žádnej chlast :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 čau Ondro Ale jo Jiříku, a hoooodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 LIBORE VŠE NEJ KE SVÁTKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 (editace) Máro, díky Už jsem si myslel, že si nikdo nevzpomene , ale Mára je třída A vy ostatní si z něj vemte příklad Editováno: 23. Červenec 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 žádnej chlast :DD jj přesně tak,alkohol je metla lidstva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 a já sem sakra dobrej zametač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Máro, díky Už jsem si myslel, že si nikdo nevzpomene , ale Mára je třída A vy ostatní si z něj vemte příklad Libore bez stim svym svatkem treba do p.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Libore bez stim svym svatkem treba do p.... díky Jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 a já sem sakra dobrej zametač i já,se chystám v sobotu na Rum Cup,vypadá to že to poteče proudem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 díky Jiříku twle ještě cituj poslední ne ... fatk dneska :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 i já,se chystám v sobotu na Rum Cup,vypadá to že to poteče proudem To smrdí průserem Ondro :DD tak pevný játro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Máro, díky Už jsem si myslel, že si nikdo nevzpomene , ale Mára je třída A vy ostatní si z něj vemte příklad jj když vám to sekne a ladí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 twle ještě cituj poslední ne ... fatk dneska :DD nehraj si tu na admina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 jj když vám to sekne a ladí ale no ták, ta zas myslíš je na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 fakt je to tu pořád stejný....radši mizím...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Libore si na nic nehraju jen sem te slusne upozornil. Priste te nahlasim Standovi / jo sem bonzacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Slušně jo? Že jsem si nevšimnul Tak utíkej, to bys měl ale hlásit hned ty bonzáčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Twle rikam slusne myslim slusne ne slusne jako slusne ale jako ze sem mel tu slusnost te upozornit ( kurwa sem se do toho zamotal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.