Srpen 17, 201015 r Autor to je dobre ze chcije tady a ne u libora pár krup na tebe ...co auto už máš?
Srpen 17, 201015 r mám U mě naštěstí nic ... navíc sem byl informován předem než začala bouře - takže auto bylo schovanééé :DD
Srpen 17, 201015 r Autor ty woé...ty máš informátory...tohle nejsou schopný říct ani naše rosničky a to maj comp za 70 mega
Srpen 17, 201015 r no zalezi jakou mas garaz... jestli plechovka tak bych moc nepocital ze by tenhle nalet strecha vydrzela :DD
Srpen 17, 201015 r Autor nene..pořádnej betonovej kryt.....voplechovaný vrata......a celkem 3 zámky a dvě petlice :) Upraveno Srpen 17, 201015 r od Marek
Srpen 17, 201015 r Autor to víš.....je tam FULLka :) .......a ještě je to i pojištěný....člověk nikdy neví.....jednou se mi tam dostával maník se sekyrkou...a udělal jen díru cca 30x30cm...víc nešlo..páč tam jsou výstuhy ...a potom jsem to ještě voplechoval......
Srpen 17, 201015 r Autor hehe to byl zas nejakej expert co ? socka-bezdomáč-lůzr=zmetek zas*anej.....a co si něm vezmeš NIC........ani po hubě mu dát nemůžeš....bych něco ještě chytil...ble...
Srpen 17, 201015 r Autor vy jste prasata :smich: tak lepší než jako ty KUŘBUŘT=ŘIŤOPICH=SPERMOHLT :smich: :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.