Srpen 17, 201015 r Ondro když bude max za 300 beru jí..... je to Fiskars a ten je kvalitní ale není levnej takže 300,- určo ne,má doporučenou cenu okolo 690,-
Srpen 17, 201015 r Autor Tak to je zbytečně drahej luxus.....kdybych jezdil na hory tak možná jo, ale do města stačí ta moje uhelka z práce
Srpen 17, 201015 r Autor no co, si to chtěl uspořádat u tebe doma ne? jo a přijel bych jen z garáže co....bože to je tohle člověk co mi vydělá na důchod...jo pravda vydělá-vys*re
Srpen 17, 201015 r Tak to bude ona, má teleskopickou násadu viď ee nemá to ani jedna,je to délka jak na obrázku
Srpen 17, 201015 r jo a přijel bych jen z garáže co....bože to je tohle člověk co mi vydělá na důchod...jo pravda vydělá-vys*re tím líp pro tebe ne? Tak já si radši tvůj důchod vezmu, než ti na něj srát
Srpen 17, 201015 r ee nemá to ani jedna,je to délka jak na obrázku aha, tak kámoš má s teleskopickou rukojetí
Srpen 17, 201015 r Autor hmmmm to musí bej pracháč...lopatu a ještě teleskopickou....toho se drž :smich: :prc:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.