Leden 21, 201114 r pokud chceš nové a u nás koupit tak tam toho tolik nebude,pokud máš možnost z venku nebo třebas ebay tak tam by se dalo už vybrat právě že je tu značek plno, tak nevím od jaký
Leden 21, 201114 r z těch hodně zajímavejch co jdou z venkou objednat jsou hodně populární Seíko Monster
Leden 21, 201114 r právě že je tu značek plno, tak nevím od jaký v té ceně okolo 5000,- asi nejvíc Casio G shock,Seiko,Citizen pokud bys zvedl limit tak Certina,Hamilton
Leden 21, 201114 r v té ceně okolo 5000,- asi nejvíc Casio G shock,Seiko,Citizen pokud bys zvedl limit tak Certina,Hamilton jo, takhle jsem to potřeboval si je pak prohlídnu jaký dělaj
Leden 21, 201114 r Autor ale 5 litrů za hodinky bych nedal ani náhodou.... :) ....to je radši vrazím jinam :)
Leden 21, 201114 r ale 5 litrů za hodinky bych nedal ani náhodou.... :) ....to je radši vrazím jinam :) já bych byl bez hodinek jako bez ruky,jsem na to mít je na ruce moc zvyklej jedině kdy jse sundám tak před tréninkem a než jdu spát
Leden 21, 201114 r u nás mají trhovci všechny značky za max. 2 000,-Kč VŠE ZARUČENĚ origo hele radši než takový shitky je lepší za stejný peníze koupit Casio G,vydrží nedrsnější zacházení a vypadaj cool
Leden 21, 201114 r když se budou kupovat, tak ať sou trochu kvalitní Já na ně zas zvyklej nejsem vubec, tak uvidíme, jak si zvyknu
Leden 21, 201114 r když se budou kupovat, tak ať sou trochu kvalitní Já na ně zas zvyklej nejsem vubec, tak uvidíme, jak si zvyknu no u hodinek je to jako všude spolu s cenou roste kvalita a provedení,vím to sám mám hodinky v rozpětí 2500,- až 60 000,- takže asi tak
Leden 21, 201114 r najdu ti ještě jeden tip,myslím že ti padnou hned do oka,ale nevím jak moc dnes Festina je na tom co se týče kvality
Leden 21, 201114 r najdu ti ještě jeden tip,myslím že ti padnou hned do oka,ale nevím jak moc dnes Festina je na tom co se týče kvality tak jo
Leden 21, 201114 r to si blázen teda 60 táců za hodinky jestli si je neviděl jsou o stránku nebo dvě zpět,mrkni hlavně na to video tak jsou krásně vidět jinak já měl cenu mnohem lepší,ale pořád to byla vrtula
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.