Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

co asi tak myslíš, že to asi je :-))))))

toto je klíč na o(b)jetí :-)))))))))) se stav, pomůžu, zaučím, poradím :-))))))))

začínám se trochu bát a je mi nějak úzko...... :kol-33:

Vloženo

že by????

dáme důkaz místo slibů??? :-))))))

A já furt proč se ráca cítí být výstavní chlapák :prc: v akci s kýmkoliv tady v akci ho vidět nemusim :kol-128:

tak to možná prohloupíš, kdo neviděl, nevěří :-)))

Vloženo

tak tohle vidím poprvé, máme doma velkou sbírků klíčů a nástavců, ale tohle :-)))) s tím asi nic moc neo(b)jedu :-))

a ráca se prý těšil na návštěvu a o(b)jetí od kamaráda

Vloženo

kurva ...že bych si splet forum????? myslel jsem že jsem na jednom specializovanym deutsch foru ... :kol-28: :kol-28: :kol-28: ...... tak z jineho soudku kouknu co se tu probíra....mmmmmt jo už to vidim,jaky mate počasí??tady prší a fouka..... :kol-31:

Vloženo

radši to nechtěj vědět měl bys vlhký sny a co to udělá s racou ani nechci domyslet

ripiku na vlhky sny ti poradim pravidelnou masturbaci ....... v šestnácti mi moc pomohla :-)))))

Vloženo

jj hospoda paráda ..... -_- .... ja na leštění prdím naposled když sem umyl tak sem ten samej den zmoknul.a to sem se ještě patlal s leštěnkama - ožívovačem plastu a podobnyma serepetičkama

ja už bych nejradši tohle ho..o tema otočil ..ted sem dovečerel a nerad bych ten guláš se šesti viděl ještě jednou

už tady měl raca velké choutky :-)))))

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...